Sophie Turner: Ο αντρικός ρόλος πρόκληση που όλοι θέλουν να αναλάβει

12:38 21/6/2019 - Πηγή: People

H Sophie Turner είναι η ηθοποιός που πολλοί προτιμούν ως την πλέον κατάλληλη για να υποδυθεί τον Boy George, το θρυλικό άτακτο παιδί και ταλαντούχο καλλτέχνη του αξεπέραστου Culture Club της δεκαετίας του ’80.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο εκκεντρικός καλλιτέχνης, όταν κλήθηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες που ήθελαν τη Σάνσα Σταρκ να ξεχωρίζει στις audition και πολύ περισσότερο να αποτελεί προτίμηση του

ίδιου. Άλλωστε, η ομοιότητα των προσώπων τους έχει κάνει πολλούς να λένε ότι θα μπορούσαν να είναι συγγενείς και ότι η «Σάνσα Σταρκ» του Game of Thrones θα μπορούσε να είναι κόρη του.

«Υπήρξαν κάποιες πραγματικά ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά η πλέον ενδιαφέρουσα ήταν η Sophie Turner. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως περίεργο, ότι η ιδέα μπορεί να αναστατώσει κάποιους, ότι θα πουν ότι είναι γυναίκα και δεν μπορεί να με υποδηθεί μία γυναίκα, αλλά για να είμαι ειλικρινής, όταν ήμουν 17 θα ήθελα να μοιάζω σε κάποια σαν κι αυτήν, οπότε καταλαβαίνετε», δήλωσε ο Boy George.

Ας σημειωθεί ότι η βιογραφική ταινία για τον Boy George έρχεται στο πλαίσιο ταινιών του τελευταίου διαστήματος που επικεντρώνεται σε βιογραφίες καλλιτεχνών, όπως το Bohemian Rhapsody για τον Φρέντι Μέρκιουρικαι το  Rocketman για τον Έλτον Τζον.

Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό από κύκλους της Universal το επόμενο διάστημα το κοινό θα έχει να περιμένει μία βιογραφική ταινία τόσο για τη μεγάλη φωνή της σόουλ Aretha Franklin, αλλά και για τη σπουδαία ηθοποιό Judy Garland.

ΠΗΓΗ – Vanity Fair

Keywords
Τυχαία Θέματα