Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θεωρώ ότι είναι αρκετά υποτιμητικό το να πας σε ριάλιτι μόδας»

16:36 18/1/2020 - Πηγή: People

Τη φετινή θεατρική σεζόν την είδαμε στην παράσταση Το Δείπνο, που ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει διαγράψει μια πολύ διακριτική και σεμνή πορεία όλα αυτά τα χρόνια και αυτό αντικατοπτρίζεται και στον τρόπο που τοποθετείται.

Όπως για παράδειγμα εκφράστηκε για τα ριάλιτι μόδας σε σχετική ερώτηση που της τέθηκε στο Secret των Παραπολιτικών. Είναι άλλωστε της…μόδας να γίνονται πρωτίστως τέτοιες ερωτήσεις σε συνεντευξιαζόμενους, μιας και πολλές φορές βλέπουμε πρόσωπα από τέτοια

ριάλιτι να δοκιμάζονται και στον δικό τους χώρο, αυτόν της υποκριτικής.

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέφερε:

«Δεν ήμουν ποτέ φαν, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι του γούστου μου. Σε κάποιους αρέσουν, σε κάποιους δεν αρέσουν. Δεν μπορώ να το κρίνω. Αυτά έχουν ένα κοινό. Εγώ δεν ήμουν ποτέ φαν. Βαριέμαι.

Θα είχα πρόβλημα (αν πήγαινε η κόρη μου), δεν θα ήθελα, όχι. Θα είχα σοβαρό πρόβλημα. Θεωρώ ότι είναι αρκετά υποτιμητικό, αλλά τι να πω, ο καθένας όπως το βλέπει. Κοίτα, όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί. Αν το κάνει καλά, γιατί όχι; Μπορεί να βρεθεί και μια κοπέλα που είναι καλή. Θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, όπως κρινόμαστε όλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Θεωρώ,anna-maria papacharalabous, theoro