Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από την εντατική, αίσια η κατάσταση της υγείας του

10:30 7/1/2020 - Πηγή: People

Λίγα 24ωρα μετά την κηδεία του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος οδηγήθηκε με οξύ πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα και η κατάστασή του ήταν εξ αρχής πολύ σοβαρή. Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή είχαν αναφέρει πως βρίσκεται σε καταστολή, αλλά τουλάχιστον η κατάστασή του είναι σταθερή.

Το πρωί της Τρίτης τα νέα

ήταν ακόμα πιο ευχάριστα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όπως ανέφερε η Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, στο Happy Day, ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται, αλλά δεν είναι πλέον με μηχανική υποστήριξη και έχει βγει από την εντατική.

«Περάσαμε λίγο την αγωνία μας, δόξα τω Θεώ όμως, όλα είναι μία χαρά πλέον. Είναι καλά, είναι εκτός εντατικής και δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά, δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα θα μείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να επανέλθει ο οργανισμός πλήρως στην αρχική του κατάσταση, οπότε ξεπεράστηκε κάθε κίνδυνος, είναι όλα καλά.

Το πεντάλεπτο που μου αναλογούσε, πήγα και τον είδα λίγο. Είμαστε κοντά του όλοι, ο γιος του και είμαστε χαρούμενοι, γιατί ξεπέρασε κάθε κίνδυνο. Σίγουρα η στεναχώρια θα έχει παίξει ρόλο, υποθέτω, έτσι όπως λένε όλοι οι άνθρωποι, ότι μας βρίσκει έτσι σε μια πιο αδύναμη στιγμή, αλλά εντάξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα