Μπιγιονσέ και Jay-Z εμφανίστηκαν αργοπορημένοι στις Χρυσές Σφαίρες με δική τους σαμπάνια

09:49 7/1/2020 - Πηγή: People

Μπιγιονσέ και Jay-Z. Jay-Z και Μπιγιονσέ. Ένα δίδυμο με βαρύ brand στη βιομηχανία του θεάματος. Κι ας είναι πλέον πολύ μετρημένες οι «εμφανείς» δουλειές τους μουσικά και οι επαφές τους με τον Τύπο. Είναι πλέον στη σφαίρα του μύθου και το έχουν πιστέψει. Κι αφού το έχουν πιστέψει, συμπεριφέρονται κι ανάλογα.

Έτσι, ενώ οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί στις Χρυσές Σφαίρες άρχισαν να φτάνουν μια ώρα πριν ξεκινήσει η απονομή, το ζεύγος καθυστέρησε εσκεμμένα. Δεν τους ένοιαζε να φωτογραφηθούν στο κόκκινο χαλί ή να μιλήσουν σε

δημοσιογράφους. Ήθελαν να κάνουν τη διαφορά και βρήκαν ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο ηλιοβασίλεμα του Λος Άντζελες μόνοι τους, χωρίς να τους εκμεταλλευτεί κανείς σε επίπεδο φωτογραφιών.

Και δεν έμειναν εκεί. Μπήκαν στην αίθουσα του θεάτρου της απονομής αργοπορημένοι κατά μισή περίπου ώρα, κι ενώ είχαν ήδη δοθεί τα πρώτα βραβεία. Εννοείται πως η παρουσία τους κέντρισε τα βλέμματα, μιας και είχαν γύρω τους 4-5 σεκιούριτι. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό, ούτε η λάμψη του φορέματος της Μπιγιονσέ. Ήταν κι ότι το ζευγάρι κρατούσε στο χέρι του την δική του σαμπάνια κι όχι αυτή που ήταν και σπόνσορας της βραδιάς.

Ενδιαφέρον προκάλεσε και η εν γένει συμπεριφορά τους, όπως το ότι στο standing ovation για τον Χοακίν Φοίνιξ η Μπιγιόνσε δεν μπήκε καν στη διαδικασία να σηκωθεί. Κοιτούσε καθιστή και χειροκροτούσε. Με το φόρεμα της δεν ήταν απλή η διαδικασία του να σηκωθεί και να ξανακάτσει.

Beyoncé sitting during the standing ovation for Joaquin Phoenix's win is the type of energy I want to see from everyone in 2020 pic.twitter.com/EJD8uq4mHq

— Sam Stryker (@sbstryker) January 6, 2020

Από τα αστεία της βραδιάς για τους παρευρισκόμενους ήταν όταν η Ρις Γουίδερσπουν πήγε με θάρρος και άνεση να ζητήσει από τη Μπιγιονσέ και τον Jay-Z να βάλουν σαμπάνια στο ποτήρι της και της Τζένιφερ Άνιστον. Μια κίνηση που σχολιάστηκε από την Άνιστον με χιούμορ.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπιγιονσέ, Jay-Z, Χρυσές Σφαίρες,bigionse, Jay-Z, chryses sfaires