Αυτά είναι τα πολυτελή yachts των celebrities

07:39 29/6/2019 - Πηγή: People

1 από 61. Johnny Depp: VajolirojaΤο superyacht των 47 μέτρων που ανήκε στον διάσημο ηθοποιό έχει πάρει το όνομά του από τα αρχικά της οικογένειάς του: “Va” από το όνομα της πρώην συντρόφου του Vanessa Paradis, “jo” από το όνομά του, “liro” από το όνομα της κόρη του Lily Rose, και “ja” από το όνομα του γιου του, Jack. To yacht

αγόρασε στη συνέχεια η δημιουργός του Harry Potter, J. K. Rowling, και του έδωσε το όνομα Amphitrite.

2 από 62. Steven Spielberg: Seven SeasΤο 86 μέτρων yacht του διάσημου σκηνοθέτη διαθέτει πισίνα στο κατάστρωμα και αίθουσα προβολής ταινιών(!).

3 από 63.Bono: CyanΟ frontman των U2 έχει γυρίσει όλον τον κόσμο δίνοντας συναυλίες. Ωστόσο, όταν θέλει να χαλαρώσει καταφεύγει στο πολυτελές yacht του, 46 μέτρων.

Sponsored Ad

4 από 64.Nicole Kidman:HokulaniΤο yacht της διάσημης ηθοποιού είναι φινετσάτο, όπως η ίδια, και διαθέτει αρκετούς χώρους – καμπίνες- για να υποδεχτεί καλεσμένους.

5 από 65. Steve Jobs: VenusΗ οικογένεια του ιδρυτή της Apple, που έφυγε από τη ζωή το 2011, απολαμβάνει τις διακοπές της σ’ αυτό το super high – tech, καλυμμένο με γυαλί, 78 μέτρων yacht.

6 από 66. Richard Branson: Necker BelleΈνα από τα γρηγορότερα καταμαράν του πλανήτη ανήκε στον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία, και μάλιστα το νοίκιαζε για  $100,000 την εβδομάδα πριν το πουλήσει οριστικά το 2018.

Οι celebrities απολαμβάνουν πολυτελείς ανέσεις που για τους περισσότερους από εμάς μοιάζουν άπιαστο όνειρο. Από τις επαύλεις και τις εξοχικές τους κατοικίες μέχρι ιδιωτικά νησιά και yachts, οι σταρ του Hollywood ζουν μια ζωή που τους τα παρέχει όλα. Και κυρίως, τη δυνατότητα να κάνουν διακοπές …εν πλω σε όποιο σημείο του πλανήτη θελήσουν.

Τα πολυτελή yachts, λοιπόν, που έχουν στην ιδιοκτησία τους ή νοικιάζουν για τις διακοπές τους είναι κομμάτι του ακριβού τρόπου ζωής τους. Κι εμείς έχουμε τη δυνατότητα να ρίξουμε μια ματιά σε κάποια από αυτά στη gallery παραπάνω.

Πηγή: Unique by Ermes 

Keywords
Τυχαία Θέματα