Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 29-30 Ιουνίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 29-30 ΙουνίουΣάββατο, Ιούνιος 29, 2019 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κατάχρηση. Οι περισσότερες ευκαιρίες θα δοθούν στον επαγγελματικό τομέα και ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες θα μπορέσετε να χαράξετε καινούργιο δρόμο στην εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προβάλλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, και αποδεχθείτε εξόδους, προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες σε εκδηλώσεις. Σταθμίστε σωστά τον τρόπο που σας συμφέρει να επενδύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τη συμπεριφορά κάποιων που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά. Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δεν χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του. Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα, τα οποία θα σας βγάλουν από τον φαύλο κύκλο στον οποίο αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας. Προτιμήστε τον διάλογο με τον σύντροφό σας και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες. Η ευκαιρία που ζητούσατε για να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε θα σας δοθεί, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε και περάσετε από την εργατικότητα στο στάδιο της τεμπελιάς ή της αναβλητικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εφόσον οι συνθήκες το ευνοούν, προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις, ώστε να βελτιώσετε αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που τελευταία έχουν υποστεί φθορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφιερώστε την ημέρα σε ασχολίες που δεν θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη. Θα εξακολουθούν να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά παρόλα αυτά θα καταφέρετε να βάλετε σε μια πιο σταθερή πορεία τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ολες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Ο,τι σάς απασχολούσε από το παρελθόν και σας ταλαιπωρούσε μέχρι τώρα αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπείτε σε μια νέα φάση στη ζωή σας, κάνοντας νέα αρχή. Θα μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να πραγματοποιείτε σχέδια, είτε αυτά θα έχουν σχέση με την εργασία σας είτε με τον προσωπικό και τον ερωτικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια στην ιεραρχία του εργασιακού χώρου σας, αρκεί να αυξήσετε την απόδοσή σας, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα