Christiano Ronaldo: Το απίστευτο ποσό που ξόδεψε για τη διαμονή του στη χώρα μας

23:05 28/6/2019 - Πηγή: People

Ότι ο Christiano Ronaldo αγαπά την Ελλάδα το γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε επίσης πως κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας φροντίζει να αφήνει αρκετά μεγάλα ποσά τόσα στα ξενοδοχεία όσο και στα μαγαζιά που επισκέπτεται.

Ο άσος της Γιουβέντους που επισκέφτηκε φέτος πριν λίγες ημέρες την Ελλάδα, μαζί με τη σύντροφό του και τα παιδιά του έμεινε, σύμφωνα με την El Español σε μια πολυτελή βίλα της

Μεσσηνίας, κόστους 8.000 ευρώ τη βραδιά.

Το πολυτελές κατάλυμα, 630 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την αμμουδιά ιδιωτικής παραλίας ενώ, όπως πάντα αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα της Ισπανίας, «προσφέρει στους επισκέπτες ασυναγώνιστες ανέσεις και πλήρη ιδιωτικότητα», μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, μεταφορές, χρήση ελικοδρομίου και, αν ζητηθεί, έμπειρο σεφ που ετοιμάζει όλα τα γεύματα της ημέρας».

Ο Ρονάλντο φεύγοντας από τη χώρα μας για να συνεχίσει τις διακοπές του στη γαλλική Ριεβιέρα, ξόδεψε μόνο για τη διαμονή του 56.000 ευρώ (έμεινε 7 βράδια).

Για τις διακοπές που ακολούθησαν της χώρας μας, προτίμησε να νοικιάσει ένα πελώριο γιοτ, έναντι 200.000 εβδομαδιαίως.

Σύμφωνα με το TMZ, το “Africa 1” έχει μήκος 47 μέτρα και διαθέτει έξι καμπίνες, μπαρ, τζακούζι, γυμναστήριο και κινηματογράφο.

Αυτά τα χρήματα φυσικά για τον διεθνή άσσο του ποδοσφαίρου δεν είναι τίποτα αφού ο 34χρονος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για το 2019 του Forbes  αφού η προσωπική του περιουσία που πλησιάζει το… 1 δισ. δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα