Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities

12:48 5/7/2019 - Πηγή: People

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα σημαντικότερα fashion items που μπορεί να έχει στην γκαρνταρόμπα της μία γυναίκα πόσω μάλλον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το καλοκαίρι τα γυαλιά ηλίου πέρα από το ότι προστατεύουν τα μάτια μας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, μας προσφέρουν στιλ και συμπληρώνουν ιδανικά τα looks μας. Πολύ συχνά μπορεί να μπερδευόμαστε και να μην μπορούμε να επιλέξουμε σε ποια γυαλιά ηλίου αλλά και ποια εταιρεία

πρέπει να επενδύσουμε.

Ευτυχώς stylish Ελληνίδες celebrities μας προσφέρουν απλόχερα έμπνευση φορώντας Bolon: γυαλιά ηλίου υψηλής ποιότητας με σχέδια επηρεασμένα από τις πιο πρόσφατες τάσεις της μόδας σε προσιτές τιμές.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Χριστίνα Σάλτη, η Έλενα Τσαγκρινού, η Ηρώ Καλέμη, η Βασιλική Ρούσσου και η Χάρις Σάββα είναι κάποιες από τις celebrities που δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην εταιρεία Bolon.

Η νέα καμπάνια του Bolon για το 2019 έχει να κάνει με τους ρόλους που οι γυναίκες καλούνται να «παίξουν» όπως η fashionista, η Lolita, η femme fatale, η επιτυχημένη, η άθραυστη ή η diva ενώ θέλει να εμπνέει την κάθε γυναίκα να είναι ο αληθινός εαυτός της, να εξωτερικεύει τη μοναδικότητα, το στιλ αλλά και τον μοντέρνο χαρακτήρα της.

Η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι το super model Hailey Baldwin, μία φυσική συνεργασία με την εταιρεία δεδομένου ότι η Hailey είναι ένα fashion icon που λατρεύει τα stylish γυαλιά ηλίου.

Δείτε στη συλλογή παραπάνω τις Ελληνίδες celebrities που επιλέγουν τα Bolon:

1 από 6Βασιλική Ρούσσου

2 από 6Χάρις Σάββα

3 από 6Ηρώ Καλέμη

Sponsored Ad

4 από 6Έλενα Τσαγκρινού

5 από 6Ντορέττα Παπαδημητρίου

6 από 6Χριστίνα Σάλτη

Instagram: @Boloneyewear

Τα Bolon γυαλιά ηλίου διατίθενται από την Bairamoglou S.A

Keywords
Τυχαία Θέματα