Γνωρίστε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή ΝΟ ΤΗΙΝΚΙΝ

12:48 5/7/2019 - Πηγή: People

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της ΝΟ ΤΗΙΝΚΙΝ έχει έρθει για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα σας, δίνοντας πάντα μια έξτρα δόση από denim outfits! Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μιρκέτα Βιδάλη δε σταματά να εμπνέεται και να δημιουργεί!

Φέτος, τη συλλογή χαρακτηρίζουν τα ευκολόφορετα ψηλόμ \εσα σορτσάκια και οι βερμούδες, τα σετάκια σε “candy” αποχρώσεις, ενώ τα μοναδικά χειροποίητα σορτς

με τρουκ παραμένουν το σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Το πρώτο εγχείρημα της ΝΟ ΤΗΙΝΚΙΝ στο τομέα του ρούχου έχει επίσης κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ το κοινό της στα social media αυξάνεται συνεχώς έχοντας ξεπεράσει συνολικά τους 70.000 ακόλουθους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάϊο η εταιρεία πραγματοποίησε για πρώτη φορά εταιρική εκδήλωση με τίτλο LOVE.THINK.DO που στόχο είχε την ενθάρρυνση και τη παρότρυνση των συμμετεχόντων να κάνουν τις ιδέες τους πράξη και την αγάπη τους για κάτι καθημερινή τους ασχολία, μέσω βιωματικής προσέγγισης των καθημερινών αναγκών μιας start-up εταιρείας.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μιρκέτα Βιδάλη δήλωσε σχετικά: «Η πρωτοβουλία LOVE.THINK.DO ήταν για την εταιρεία μόνο η αρχή και στόχος μας είναι να καθιερωθεί ως θεσμός. Για τη NO THINKIN, δεν υπάρχουν followers, υπάρχουν οι #nothinker (s), με τους οποίους έχουμε καθημερινή αλληλεπίδραση μέσω των social media. Αυτή η σχέση αποτελεί για όλη την ομάδα κινητήρια δύναμη και έμπνευση για δημιουργία και καθημερινή βελτίωση».

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας βρίσκονται στο www.nothinkin.com, ενώ υπάρχει συνεργασία με επιλεγμένα φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα