Ο Σαρκοζί «κλέβει» την Κάρλα Μπρούνι; Το εξώφυλλο του Paris Match που έχει προκαλέσει γέλιο και συζητήσεις

12:43 5/7/2019 - Πηγή: People

Αίσθηση -και γέλια- έχει προκαλέσει το τελευταίο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Paris Match, το οποίο φιλοξενεί τον πρώην Γάλλο Πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί και τη σύζύγο του, Κάρλα Μπρούνι.

Γιατί; Διότι ο Σαρκοζί μάλλον «έκλεψε» σ’ αυτό το πρωτοσέλιδο και για την ακρίβεια «εκλεψε» μερικούς πόντους για να βγει πιο ψηλός από το διεθνούς φήμης μοντέλο και γυναίκα της ζωής

του.

Στα social media, πολλοί ήταν εκείνη που με χιουμοριστική διάθεση αναρωτιούνταν πώς γίνεται η Κάρλα Μπρούνι που έχει ύψος 1,75 να γέρνει τρυφερά και να κουρνιάζει στον λαιμό του συζύγου της, ο οποίος είναι σχεδόν 10 πόντους κοντύτερός της…

Μετά από την τόση πλάκα στο διαδίκτυο, το περιοδικό έδωσε την απάντηση που έλυνε το μυστήριο της… χιλιομετρικής απόστασης. Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Ιούνιο που μας πέρασε έξω από το σπίτι του ζευγαριού και εκείνος στεκόταν ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά από τη Μπρούνι.

Όπως και να ‘χει, ο στόχος του Σαρκοζί επετεύχθη, καθώς εδώ και καιρό συζητιέται η επιστροφή του στην πολιτική, ενώ μάλλον θα βοηθήσει και στις πωλήσεις του νέου του βιβλίου με τίτλο «Πάθη», στο οποίο καταγράφει αναμνήσεις από τη ζωή του ως Πρόεδρος της Γαλλίας, αλλά και από τον έρωτά του για την Κάρλα Μπρούνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα