To άκομψο σχόλιο παρουσιάστριας για τον πρίγκιπα George που εξόργισε τους πάντες

15:30 24/8/2019 - Πηγή: People

Σε ένα χλευαστικό σχόλιο εναντίον του πρίγκιπα George προχώρησε η παρουσιάστρια του Good Morning America, Lara Spencer, προκαλώντας τις οργισμένες αντιδράσεις τηλεθεατών, αλλά και χρηστών των social media, απ’ όλον τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θεώρησε σωστό να κάνει πλάκα με τα μαθήματα που παρακολουθεί ο 6χρονος πρίγκιπας στο σχολείο, μεταξύ των οποίων και το μάθημα μπαλέτου.


«O πρίγκιπας William λέει ότι ο μικρός George λατρεύει το μπαλέτο. Λοιπόν, έχω νέα για ‘σένα, Υψηλότατε. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό», σχολίασε στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια, υπονοώντας ότι αφού ο μικρός είναι αγόρι, αυτή η αγάπη του για το μπαλέτο δεν θα κρατήσει και πολύ.

Το κοινό στο στούντιο ξέσπασε σε γέλια, όμως, την ίδια στιγμή πολλοί ήταν οι διάσημοι χορευτές, αλλά και ηθοποιοί και μουσικοί απ’ όλον τον κόσμο που επέκριναν την παρουσιάστρια για τον τρόπο και την ευκολία με την οποία αναπαράγει στερεοτυπικές αντιλήψεις και σεξιστικά στάνταρντς και μάλιστα μέσα από τον αέρα μίας τηλεοπτικής εκπομπής.

Η Rosie O’Donnell, ο George Takei, Derek Hough και Debbie Allen φρόντισαν να βάλουν στη θέση τους την παρουσιάστρια ενώ εκατοντάδες υπήρξαν τα σχόλια κάτω από τα hashtags.

Ας σημειωθεί, ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής και χορογράφος του Broadway, Jerry Mitchel επιφύλαξε μια σκληρή απάντηση μέσω βίντεο στην παρουσιάστρια («Αλήθεια, Lara; Ξέρεις και στα αγόρια αρέσει το μπαλέτο και κερδίζουν βραβεία Tony γι’ αυτή τους την αγάπη», της είπε) με αποτέλεσμα να γίνει χαμός κάτω από το hashtag «boys dance too» και «ballet is for everyone».

To αποτέλεσμα; Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη για το άκομψο σχόλιο της που θεωρήθηκε bullying εναντίον του μικρού George και ανάρτησε ένα σχετικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

My sincere apologies for an insensitive comment I made in pop news yesterday. From ballet to anything one wants to explore in life, I say GO FOR IT. I fully believe we should all be free to pursue our passions. Go climb your mountain-and love every minute of it.

A post shared by Lara Spencer (@lara.spencer) on Aug 23, 2019 at 9:07am PDT

Και πάλι, όμως, πολλοί είναι εκείνοι που δεν ικανοποιούνται από αυτού του είδους τη συγνώμη και της ζητούν να ανακαλέσει μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, δηλαδή ακριβώς εκεί απ’ όπου έγινε το πρώτο αγενέστατο σχόλιο για τα ενδιαφέροντα του μικρού πρίγκιπα…

Keywords
Τυχαία Θέματα