Τι θα διαβάσετε στο Instyle Νοεμβρίου που κυκλοφορεί στις 13 Οκτώβρη

Το νέο τεύχος του InStyle είναι εμπλουτισμένο με νέα πρόσωπα, badass women που αποτελούν παράδειγμα για όλες εμάς, μόδα -νέες τάσεις για τον χειμώνα που έρχεται αλλά και για το φθινόπωρο που διανύουμε- και κυρίως ομορφιά. Το τεύχος μας, με cover girl την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είναι αφιερωμένο στον κόσμο του beauty

και σας δίνει πρόσβαση σε 130 best beauty buys που ξεχώρισαν οι beauty editors μας ώστε να γνωρίζετε τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ σας.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο φωτογραφίζεται µε τα πιο ωραία δερµάτινα σύνολα της σεζόν και µας διηγείται την ιστορία της, αφήνοντας στο τέλος πολλά αποσιωπητικά.

Κατρίνα Τσάνταλη

Η πολυπράγµων και ευαισθητοποιηµένη επιχειρηµατίας και συγγραφέας παιδικων βιβλιων φωτογραφίζεται για το Instyle και µιλάει για όλα εκείνα που έπλασαν την προσωπικότητά της

Φαίη Ξυλά

Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε φορώντας την τάση της σεζόν που επαναφέρει στο προσκήνιο τη δεκαετία του ’70 και το καθωσπρέπει στιλ, ενώ µας µίλησε για τη ζωή της σε όλα τα επίπεδα.

Κωνσταντίνος Καζάκος

Ο μιλά για την υποκριτική, την οικογένεια, τη νέα γενιά και τις μεγάλες του αγάπες.

Ιώβη Φραγκάτου

Η ηθοποιός φωτογραφίζεται με τα πιο κομψά χειμερινά looks σαν Ελληνίδα Reese Witherspoon –πόσο καταπληκτική η ομοιότητα!– και μας μιλάει για την καριέρα της και για τον νέο της ρόλο στη θεατρική παράσταση Αρχιμάστορας Σόλνες του Χένρικ Ίψεν.

BADASS WOMEN

Λίλα Κουντουριώτη


Η αθλητικογράφος µας λέει πως είναι να πρωταγωνιστήσει κανείς σε έναν αµιγώς ανδροκρατούµενο χώρο

Βικτώρια Μπαντή-Μαρκούτη


Ο καταλυτικός ρόλος της στη Διεθνή Αµνηστία καθώς το έργο της είναι αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει

FASHION STATEMENT

Πλησιάζει η ηµέρα που η επιστήµη θα εξαφανίσει το γήρας. Είστε έτοιµοι για µια ζωή δίχως ηλικία;

Accessories Report

Προετοιµαστείτε για έναν µουντό χειµώνα, ο οποίος µε το σωστό accessorizing µπορεί να γίνει πολύ fun!

Best Beauty Buys

Οι νικητές των φετινών βραβείων (όπως ψηφίστηκαν από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς) περιλαμβάνουν σταθερές αξίες αλλά και νέα best sellers.

Εστιατόριο Άνετον

Ο χώρος του Άνετον, του πολυσυζητηµένου εστιατορίου στο Μαρούσι, µεταφέρεται στο κέντρο της Αθήνας και ο σεφ του, Βασίλης Ζώης, µας βάζει νοητά στην κουζίνα και µας αποκαλύπτει 5 νόστιµες συνταγές που θα βρείτε στον νέο του κατάλογο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Instyle Νοεμβρίου, 13 Οκτώβρη,Instyle noemvriou, 13 oktovri