Robbie Williams: Εξομολογείται ανοιχτά τη μάχη του με την αγοραφοβία

18:24 17/7/2019 - Πηγή: People

Ο Robbie Williams στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα την μάχη του με την αγοραφοβία. Ο διάσημος τραγουδιστής συγκεκριμένα εξομολογήθηκε στη Sun πως είχε να βγει από το σπίτι του 3 χρόνια.

Ο 45χρονος τραγουδιστής αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει παρά τη σπουδαία του καριέρα. Συγκεκριμένα παραδέχτηκε πως δεν μπορούσε να «κουνηθεί» από τον καναπέ του για 3 ολόκληρα χρόνια, μιλώντας μεταφορικά για το πρόβλημα αγοραφοβίας που αντιμετώπιζε.

Έφτασε μάλιστα να απορρίψει πρόταση αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων για να φιλοξενηθεί στο American Idol, επειδή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το κοινό.

«Ζούσα στον δικό μου κόσμο και χρειάστηκα αρκετό καιρό για να βρω τις ισορροπίες μου και να επανέλθω στον πραγματικό κόσμο. Ήταν το σώμα και το μυαλό μου που μου έλεγε ότι δεν πρέπει να πάω πουθενά, ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μου έλεγε να περιμένω .Ήμουν αγοραφοβικός από το 2006 έως το 2009. Αυτά τα χρόνια φορούσα κασμιρένια καφτάνια, έτρωγα συνέχεια, άφησα μούσι και έμενα μέσα στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Robbie Williams.

Keywords
Τυχαία Θέματα