Eric Michels: Βρέθηκε ο δολοφόνος του ηθοποιού που πρωταγωνιστούσε στο James Bond

15:24 17/7/2019 - Πηγή: People

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που ο επιχειρηματίας Eric Michels, ο οποίος είχε εμφανιστεί στην ταινία «Skyfall», δολοφονήθηκε  από έναν κατά συρροή ληστή. Ό συγκεκριμένος άνθρωπος παγίδευσε τον επιχειρηματία μέσω Grindr, ρίχνοντας στο ποτό του υπερβολική δόση του ναρκωτικού GHB.

Ο φερόμενος ως ληστής και δολοφόνος φαίνεται πως είναι το «βαποράκι» του διαβόητου serial killer Στίβεν Πορτο. Συγκεκριμένα είναι ένας 25χρονος του οποίου το όνομα είναι Τζέραλντ Ματοβού και χρησιμοποιεί  τις πλατφόρμες γνωριμιών

για να επιλέγει και να στοχοποιεί τα θύματά του.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει ήδη συλληφθεί και δικάζεται για την υπόθεση μαζί με τον 23χρονο Μπράντον Ντάνμπαρ, που θεωρείται συνεργός του.

Να θυμίσουμε πως ο 54χρονος επιχειρηματίας Michels βρέθηκε νεκρός στο Τσέσιγκτον, στις 18 Αυγούστου, ωστόσο ο Ματοβού αρνείται την παραμικρή ανάμειξη στην δολοφονία του ηθοποιού, δηλώνοντας αθώος για τα εγκλήματα που του αποδίδονται.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα και τις αστυνομικές αρχές, οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι εξαπάτησαν τουλάχιστον 12 ομοφυλόφιλους άνδρες που γνώριζαν μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών και αφού τους έκλειναν ραντεβού για σεξ, τους έκλεβαν. Σε οχτώ από αυτές τις περιπτώσεις τα θύματα είχαν ναρκωθεί από τους δράστες. Σε πέντε άνδρες οι ληστές έριξαν κάποια ουσία στο ποτό τους, ενώ σε μία περίπτωση έκαναν ένεση στο θύμα τους στην πλάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα