Στέφανος Κοκολογιάννης: Ο νικητής του Mission μιλάει για το παιδί του που πέθανε από ιατρικό λάθος

14:41 4/12/2019 - Πηγή: People

Το 2003 τον γνωρίσαμε μέσα από το Mission, με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα να μονοπωλεί τις μεσημεριανές εκπομπές. Μερικά χρόνια μετά, ο Στέφανος Κοκολογιάννης βρέθηκε στην επικαιρότητα για την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, για την οποία καταδικάστηκε πρωτόδικα, αλλά αθωώθηκε ομόφωνα στο Εφετείο. Η αθώωσή του έγινε το 2017. Δύο χρόνια μετά ο Στέφανος Κοκολογιάννης βρέθηκε στο Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τη

ζωή του από τότε μέχρι σήμερα.

Μεταξύ των όσων ανέφερε, τα δύο στοιχεία που δεν ήταν γνωστά, αφορούν στον θάνατο της Μαρίας, της κοπέλας που πήγε μαζί του στον τελικό του Mission, και στον θάνατο του παιδιού του.

Ως προς το δεύτερο, ο Στέφανος Κοκολογιάννης αποκάλυψε ότι από λάθος των γιατρών το παιδί του πέθανε στις 10 ημέρες από τη γέννα του.

«Ναι παντρεύτηκα το 2007 μία αξιόλογη γυναίκα και γέννησε τότε. Έγινε ένα λάθος από τους γιατρούς και το παιδί πέθανε 10 μέρες μετά τη γέννησή του. Ομολογώ ότι μου στοίχισε πολύ, δεν το ξέχασα ποτέ, ασχέτως αν είμαι δυνατός χαρακτήρας… Δεν έχει σημασία πόσες φορές πέφτεις, αλλά πόσες φορές σηκώνεσαι. Η μία είναι αυτή»

Keywords
Τυχαία Θέματα