Netflix: Οι πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σειρές που κυκλοφορούν τον Οκτώβριο

15:05 18/9/2019 - Πηγή: People

Ο Οκτώβριος είναι με διαφορά ο ωραιότερος μήνας του φθινοπώρου. Δεν είναι Σεπτέμβρης με αλλοπρόσαλλες θερμοκρασίες, έχει το Halloween στο τέλος του, έχει φέτος και το τριήμερο της 28ης, αλλά κυρίως έχει πολλές σημαντικές πρεμιέρες στο Netflix.

Ιδίως σε κινηματογραφικό επίπεδο έχουμε δύο ταινίες που συζητιούνται και θα συζητηθούν, έχουμε σημαντικές προσθήκες στη βιβλιοθήκη της πλατφόρμας, έχουμε και καλά sitcoms.

ΣΕΙΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ NETFLIXLiving
With Yourself

Κωμωδία με τον Πολ Ραντ δεν μπορεί παρά να είναι καλή. Η συγκεκριμένη έχει κι ένα έξυπνο στόρι, αφού ο Ραντ υποδύεται έναν τύπο που έχει απογοητευτεί από τη δουλειά του και τον χωρίζει η γυναίκα του και τον μεταφέρουν σε μια κλινική που τον υποβάλλει σε μια ειδική θεραπεία. Αυτή αντλεί τα καλύτερά του στοιχεία και δημιουργεί μια νέα εκδοχή του εαυτού του. Αυτή η εκδοχή ζει τη ζωή που ζούσε πριν πάθει το break down και τη ζει καλύτερα.

Διαθέσιμη από 18/10


Prank Encounters

Ο Γκάτεν Ματαράτσο, ένα από τα παιδιά του Stranger Things, είναι ο αφηγητής σε ένα δωμάτιο τρόμου όπου οι άνθρωποι ζουν τους εφιάλτες τους. Είναι ένα πρόγραμμα στοχευμένο για το Halloween και δε θα μπορούσε να έχει καλύτερο αφηγητή.

Διαθέσιμη από 25/10

Kominsky Method

Η πρώτη σεζόν μας ξάφνιασε ευχάριστα. Το ξάφνιασμα δεν ήρθε επειδή δεν περιμέναμε ότι το δίδυμο Ντάγκλας-Σόρκιν δεν μπορεί να είναι τόσο καλό. Ήρθε γιατί ως σειρά δεν έμεινε αποκλειστικά σε κλισέ, αλλά έδωσε χώρο στο αυτοτρολάρισμα των δύο πρωταγωνιστικών ρόλων, τους οποίους παρουσίασε ως διαφορετικές εκδοχές ενός ίδιου εαυτού. Ένα πολύ καλό sitcom που βρέθηκε και υποψήφιο στα περασμένα Emmy.

Διαθέσιμη από 25/10

Big Mouth

Ένα από τα καλύτερα animation series στην Αμερική επιστρέφει με την τρίτη του σεζόν. Αν είσαι South Park τύπος και ολίγον από Family Guy, τότε με το Big Mouth θα βρεις ακόμα ένα infinity stone στο γάντι σου.

Διαθέσιμη από 4/10


ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ NETFLIXThe Laundromat

Ταινία που βρέθηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας, με σκηνοθέτη τον Στίβεν Σόντεμπεργκ, πρωταγωνίστρια την Μέριλ Στριπ και γενικώς ένα πολύ δυνατό καστ που περιλαμβάνει Γκάρι Όλντμαν, Αντόνιο Μπαντέρας, Σάρον Στόουν, Ντέιβιντ Σουίμερ κ.α. Οι πρώτες κριτικές βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, αλλά σίγουρα δεν είναι από τις ταινίες που αγνοείς, αφού μας μεταφέρει στο 2016 και στο σκάνδαλο των Panama Papers.

Διαθέσιμη από 18/10


Dolemite is My Name

Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει κινηματογραφικά μετά από πολλά χρόνια, ενώ επιστρέφει και στο stand up comedy. Ας μείνουμε όμως στο πρώτο σκέλος. Με το Dolemite is My Name ο Μέρφι δίνει υπόσταση σε μια ξεχασμένη μορφή του αμερικάνικου performing, του Ρούντι Ρέι Μουρ, ο οποίος διάλεξε ως stage name το Dolemite, όνομα ενός νταβατζή. Αν δει κάποιος τις βαθμολογίες της ταινίας σε Rotten Tomatoes και στο RogerEbert.com, θα καταλάβει πως δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ταινία Έντι Μέρφι.

Διαθέσιμη από 25/10


El Camino

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι η spinoff ταινία του Breaking Bad και βλέπουμε την πορεία που πήρε ο Τζέσι Πίνκμαν μετά το θάνατο του Γουόλτερ Γουάιτ.

Διαθέσιμη από 11/10


ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Space Jam 1/10

Mad Max: Fury Road 1/10

Back to the Future III 11/10

Quiet Place 12/10

Keywords
Τυχαία Θέματα