My Style Rocks 3: Έβαλε τα κλάματα και η Κιάρα Μαρκέζη από τα σχόλια της επιτροπής

20:07 23/1/2020 - Πηγή: People

Το My Style Rocks 3 βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα της προβολής του και έχουν γίνει ήδη τόσες προσθαφαιρέσεις κοριτσιών που γίνεται ξεκάθαρο πως κάποιες κοπέλες δεν περίμεναν να δεχτούν τόσο σκληρή κριτική. Αυτή την εβδομάδα είδαμε την Αμίνα Χακίμ να αποχωρεί, ύστερα από ένα επεισόδιο όπου έβαλε τα κλάματα. Στο επεισόδιο της Πέμπτης είχαμε δύο ακόμα περιπτώσεις, την Καζαριάν και την Κιάρα Μαρκέζη.

Για την πρώτη τα είπαμε εδώ, επομένως ας μιλήσουμε για την δεύτερη. Η Κιάρα Μαρκέζη είχε ως κόνσεπτ

επαγγελματικό ραντεβού με κυρία που έχει συνιδρύσει ένα σημαντικό brand μόδας. Τα ρούχα της όμως ανάγκασαν τον κύριο Κουδουνάρη να της πει πως αυτό το στυλ δε θα άρεσε στη συγκεκριμένη κυρία που της ζήτησε το ραντεβού για να της κάνει επαγγελματική πρόταση, ενώ κι η Έλενα Χριστοπούλου της εξήγησε πως αυτά που φοράει είναι ουσιαστικά το βιογραφικό της σε αυτό το ραντεβού.

Όλα αυτά φάνηκαν αρκετά σκληρά για την παίκτρια, η οποία δάκρυσε μπροστά στους κριτές, που παρόλα όσα έγιναν λίγο πριν με την Καζαριάν, δεν άλλαξαν τον τρόπο που κρίνουν. Προσπάθησαν πάντως να εξηγήσουν περισσότερο τι θα ήθελαν από εκείνη.

Η Κιάρα Μαρκέζη έχει από τις χαμηλότερες βαθμολογίες ως τώρα και συνολικά δεν έχει ακούσει καλά σχόλια, οπότε ίσως να έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που βάζει τα κλάματα. Πάντως, οι συμπαίκτριες της τη βαθμολόγησαν σχετικά καλά αναγνωρίζοντας ότι εξελίσσεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks 3, Έβαλε, Κιάρα Μαρκέζη,My Style Rocks 3, evale, kiara markezi