My Style Rocks 3: Έντονη διαμάχη ανάμεσα στις κοπέλες με αιτία την Κιάρα – «Δεν το δέχομαι να είμαι σε αυτό το παιχνίδι»

19:02 29/1/2020 - Πηγή: People

Ανέβηκαν οι τόνοι στο επεισόδιο της Τετάρτης στο My Style Rocks 3 με επίκεντρο την εμφάνιση της Κιάρας Μαρκέζη κι εν μέσω των φημών που κυκλοφορούν. Έχει υπάρξει μια φημολογία πως η Ραμόνα Βλαντή ντύνει κάποιες από τις παίκτριες του τρίτου κύκλου, με την Κιάρα να βρίσκεται στο επίκεντρο. Η σημερινή της εμφάνιση κατακρίθηκε εντόνως και πήρε και την χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία.

Τα πράγματα έγιναν έντονα ανάμεσα

σε όλες τις παίκτριες όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άφησε αιχμές πως κάθε μία θα μπορούσε να έχει στυλίστα.

«Πιστεύω ότι είναι κι άλλες κοπέλες που το κάνουν όπως η Κιάρα. Δεν ξέρω. Από κει που βλέπω κοπέλες που έχουν πάει στο παζάρι, έχουν ξαφνικά άρτιες κοπέλες. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ, εγώ θα κρίνω αυτό που βλέπω εδώ. Το ίδιο να κάνουν και σε μένα οι συμπαίκτριες μου. Να με σχολιάζουν και να με βαθμολογούν για το ντύσιμό μου. Αναφέρομαι σε όλα τα κορίτσια. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα».

Όταν στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Κορίνα Αδραμιτίδου για να σχολιάσει την Κιάρα, απευθύνθηκε στην Ευρυδίκη με ενοχλημένο ύφος και υπήρξε και μια μπηχτή στο τέλος, ενώ από κοντά και η Κρίστεν Λεωτσάκου που απευθύνθηκε στην Ευρυδίκη για όσα καταλογίζει.

Λίγο νωρίτερα η Στέλλα Πάσσαρη ανέφερε πως έχει διχαστεί και δεν δέχεται να είναι στο My Style Rocks 3 αν κάποια παίκτρια χρησιμοποιεί στυλίστα και παίρνει ίδιο ή καλύτερο βαθμό από εκείνη που καταβάλλει έναν κόπο. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έκανε και παρασκηνιακή κουβέντα με την Κιάρα για να δει αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη η Κατερίνα Στικούδη που είδε την Κιάρα Μαρκέζη να βάζει τα κλάματα και την ρώτησε γιατί πιστεύει ότι ακούει αυτά τα λόγια για ακόμα ένα επεισόδιο.

«Κανένα κορίτσι στην ηλικία μου δεν ξέρει ποια είναι και ψάχνει να το βρει. Κι εγώ ψάχνω να βρω ποια είμαι» απάντησε η Κιάρα και η παρουσιάστρια έγινε πιο συγκεκριμένη και έθεσε στο τραπέζι το όνομα της Ραμόνας Βλαντή.

Σε αυτή την διαμάχη συμμετείχαν και οι κριτές, με την Έλενα Χριστοπούλου να λέει στην Κιάρα «γιατί δεν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου; Γιατί δεν ντύνεσαι όπως σου ταιριάζει; Εγώ μέχρι να δω κάτι από σένα, θα σου βάζω βαθμό 1».

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks 3, Έντονη, Κιάρα – Δεν,My Style Rocks 3, entoni, kiara – den