Matthew Perry: Τα «Φιλαράκια» ανησυχούν για τον συμπρωταγωνιστή τους

17:22 3/7/2019 - Πηγή: People

Το παρελθόν του Matthew Perry με τα ναρκωτικά και αλκοόλ, είναι γνωστό. Έχει, εξάλλου, αναφερθεί ο ίδιος στη μάχη του με τις εξαρτήσεις και έχει φιλοξενηθεί σε κέντρο απεξάρτησης στο παρελθόν.

Ωστόσο, οι πρόσφατες φωτογραφίες από την έξοδό του στη Νέα Υόρκη, όπου απεικονίζουν έναν Perry εξαθλιωμένο, απεριποιήτο και ατημέλητο, προκάλεσαν ανησυχία. Πολλοί θαυμαστές του υπέθεσαν ότι ο ηθοποιός, που έγινε διάσημος μέσα από τη συμμετοχή

του στη σειρά «Φιλαράκια», έχει ξανακυλήσει. Πόσω μάλλον που αυτή η δημόσια εμφάνισή του έρχεται μετά από δυο σχεδόν χρόνια που δεν τον είχε δει κανείς.

Την ίδια ανησυχία με τους θαυμαστές του Perry συμμερίζονται και οι πρωην συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια», Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer και Lisa Kudrow, σύμφωνα με το Radar Online. Όπως αναφέρει πηγή, οι ηθοποιοί είναι «βαθύτατα θλιμμένοι» που είδαν τον Perry σ’ αυτή την κατάσταση. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που φημολογείται ότι δεν έχει συμβεί το φημολογούμενο reunion για τα «Φιλαράκια».

«Επειδή η Aniston δεν είναι τόσο κοντά στον Perry, δεν σημαίνει ότι δεν ανησυχεί», λέει η πηγή. «Έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του πολλές φορές στο παρελθόν, και σπάνια της επιστρέφει της κλήσεις της. Κι όταν μιλάνε, είναι σαν να μιλάει ένα εντελώς άλλο άτομο».

Η εμφάνιση του 49χρονου ηθοποιού πριν από λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη σχολιάστηκε πολύ: τα ρούχα του ήταν βρώμικα, τα δάχτυλά του πρησμένα και βρώμικα, τα μούσια του αξύριστα, τα μαλλιά του αχτένιστα.

Τις αντιδράσεις από αυτή την εμφάνισή του σχολίασε και ο ίδιος ο Matthew Perry μ’ ένα tweet που έλεγε: «Κάνω μανικιούρ σήμερα το πρωί. Καλά δεν κάνω; Εξάλλου, είναι μια πρόταση που κάθε άντρας θα έλεγε»

Keywords
Τυχαία Θέματα