Meghan Markle – πρίγκιπας Harry: Η άβολη στιγμή τους που κάνει τον γύρο του κόσμου

16:33 3/7/2019 - Πηγή: People

Από τον Μάιο που γεννήθηκε ο πρώτος γιος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, το ζευγάρι δεν είχε καταφέρει να απολαύσει μια κοινή -μη εθιμοτυπική- έξοδο.

Έτσι, όταν οι παπαράτσι τους εντόπισαν στο γήπεδο Στράτφορντ του Λονδίνου και προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα των New York Yankees με τους Boston Red Sox,

χάρηκαν μεν, αλλά προφανώς ούτε οι ίδιοι γνώριζαν τι θα ακολουθούσε.

Γιατί, όντως, υπήρξε μία εξαιρετικά άβολη στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι που πρόλαβαν να απαθανατίσουν οι φωτογράφοι και φυσικά να εμπλουτίσουν με ρεπορτάζ από το σημείο.

Η στιγμή που ο πρίγκιπας Harry μαλώνει την Meghan Markle στο μπαλκόνι των ανακτόρων

Και να τι ακριβώς συνέβη: η Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται να κάνει προσπάθεια να μιλήσει με τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια του αγώνα μπέιζμπολ. Σκύβει προς το μέρος του για να σχολιάσει κάτι, όμως, εκείνος όχι απλώς δεν ανταποκρίνεται, αλλά φαίνεται να κοιτά αλλού και να μην έχει καμία διάθεση για κουβέντα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φωτορεπόρτερ εντοπίζουν ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι, ωστόσο, πάντα κατόπιν εορτής υπάρχει μία πολύ πειστική εξήγηση που κατά κάποιο τρόπο ακυρώνει τη στιγμή που γίνεται viral.

Όμως, όπως παρατηρεί ο ξένος Τύπος, το τελευταίο διάστημα -και με όλα όσα έχουν συμβεί στη σχέση τους και με τον αδελφό του Harry, William, αλλά και με τη σύζυγό του και δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton- είναι δύσκολο όλα αυτά τα περιστατικά να είναι τυχαία ή μονίμως οι παριστάμενοι να μην έχουν καταλάβει καλά…

ΠΗΓΗ: Celebsnow.com

Keywords
Τυχαία Θέματα