Αφροδίτη της Μήλου η Καρύδα!

16:57 3/7/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕμφάνιση Νο2 σε πασαρέλα για το μοντέλο μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου του Αφροδίτη της Μήλου η Καρύδα!Τετάρτη, Ιούλιος 3, 2019 - 16:56

❱❱ Ελαμψε με το χαμόγελό της και το καλλίγραμμο κορμί της στο fashion show του Κωστέτσου

Η εμφάνιση της Βικτώριας Καρύδα στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους

κι έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν μπροστά της. 

Ηταν η δεύτερη εμφάνισή της στην πασαρέλα μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, πέρυσι τον Νοέμβριο έξω από το σπίτι τους, και η εντυπωσιακή «Καρυάτιδα» έλαμψε με την ομορφιά, το καλλίγραμμο κορμί και το υπέροχο χαμόγελό της.

Η Βικτώρια Καρύδα, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», ανέδειξε τις πολυτελείς δημιουργίες του Ελληνα σχεδιαστή με τον επαγγελματισμό και τη φινέτσα της. Ανάμεσα στις πολυτελείς δημιουργίες που παρουσίασε ήταν ένα υπέροχο, αρχαιοελληνικής γραμμής, χρυσό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο πλάι, καθώς κι ένα γαλανό, αέρινο φόρεμα, που άφηνε να διαγράφονται οι τέλειες καμπύλες της.

Το μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε πως ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, έχοντας στο πλευρό της λίγους αλλά καλούς ανθρώπους. Παρότι δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατο του συζύγου της, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της λανσάροντας στην αγορά τη δική της σειρά μαγιό.

Το show με τίτλο «Aphrodite De Milo» πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Διεθνούς Νομισματικού Μουσείου, στο κέντρο της πόλης, και η συλλογή ήταν αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη, ως φόρο τιμής στους αγώνες της προκειμένου να περάσει στο ΥΠΠΟ το εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής κτίριο του Ιλίου Μελάθρου, έργο του Ερνέστου Τσίλλερ, για να στεγάσει το Νομισματικό Μουσείο. Εκτός από τη Βικτώρια, δημιουργίες του σχεδιαστή φόρεσαν επίσης η Ντάρια Τουρίβνικ και μια πλειάδα υπέροχων κοριτσιών από τον χώρο του μόντελινγκ. Οσο για τον front row, είδαμε τον Μάκη Τσέλιο, τον Νίκο Παπαδάκη και πολλές ακόμη γνωστές προσωπικότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αφροδίτη, Μήλου, Καρύδα,afroditi, milou, karyda