MasterChef 4: Διαγωνιζόμενος έριξε το κρέας στο πάτωμα και το έβαλε στο πιάτο – Εκνευρίστηκε ο Κοντιζάς

22:39 27/1/2020 - Πηγή: People

Έχοντας στο μυαλό τα όσα είπαν οι τρεις κριτές του MasterChef 4 για τους παίκτες που είδαν από τις πρώτες κιόλας οντισιόν, οι προσδοκίες μας ήταν υψηλές για το αποτέλεσμα που θα βλέπαμε στα πιάτα. Δύο περιπτώσεις στο ξεκίνημα ικανοποίησαν και εντυπωσίασαν τους κριτές, αλλά υπήρξε και μία που τους προκάλεσε εκνευρισμό.

Ένας διαγωνιζόμενος από την Κύπρο, που γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στην Κάρπαθο, πήγε στο MasterChef

κατόπιν αίτησης που συμπλήρωσε η γυναίκα του και έλεγε στην κάμερα όσο μαγείρευε πως δεν θα γυρίσει πίσω αν δεν πάρει το έπαθλο. Τελικά, ο Γιάννης γυρίζει πίσω χωρίς καν να περάσει στην επόμενη φάση, αφού είχε μια ατυχία στη διάρκεια του μαγειρέματος, την οποία διαχειρίστηκε με πολύ λάθος τρόπο.

Καθώς σόταρε τα υλικά του, κούνησε με τον αγκώνα το τηγάνι με το κομμάτι αρνί και αυτό έπεσε κάτω. Το μάζεψε, το τοποθέτησε σε ένα πιάτο, το έπλυνε και συνέχισε για να το χρησιμοποιήσει στη συνταγή. Όταν οι κριτές του υπέδειξαν λίγο αργότερα τη σοβαρότητα του ατοπήματος, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ήθελε απλώς να στήσει το πιάτο και δεν θα το έκανε σε καμία άλλη περίπτωση.

Όμως δεν έπεισε κανέναν από τους τρεις και μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς έδειξε ενοχλημένος λέγοντας χαρακτηριστικά στους Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη ότι «και η κωλοτούμπα από κ ξεκινάει». Μια φράση που αφορούσε στην ατάκα του κύριου Κουτσόπουλου για το αρχικό γράμμα των τόπων καταγωγής και ζωής του παίκτη.


Keywords
Τυχαία Θέματα