Πώς να φορέσεις ένα απλό μπεζ πουλόβερ με 7 διαφορετικούς συνδυασμούς! (VIDEO)

Το μπεζ πουλόβερ είναι ένα κλασικό ρούχο που κάθε γυναίκα έχει στην γκαρνταρόμπα της. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις 7 διαφορετικούς τρόπους για να το υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου.

#1. Φόρεσε το πουλόβερ σου με ένα κολάν και biker boots και ολοκλήρωσε το look σου με ένα έντονο κραγιόν! Κράτησε ένα backpack στους ώμους και αυτό μπορεί να είναι το πιο casual look της εβδομάδας!

#2. Συνδύασε το πουλόβερ

με μια δερμάτινη καφέ φούστα και φόρεσέ το μέσα από τη φούστα σου. Πρόσθεσε μερικά hair clips στα μαλλιά σου για έξτρα πόντους στιλ και είσαι έτοιμη.

#3. Ταίριαξε το πουλόβερ με ένα παντελόνι σε παρόμοιο τόνο και ένα δερμάτινο jacket. Ένας μπερές θα προσθέσει ακόμα περισσότερο στιλ στην εμφάνισή σου.

#4. Φόρεσε το πουλόβερ σου μέσα από ένα μαύρο τζιν παντελόνι και συνδύασέ το με ένα bomber ή puffy jacket σε έντονη απόχρωση.

#5. Συνδύασε το πουλόβερ με ένα δερμάτινο παντελόνι σε μπορντό απόχρωση και το αγαπημένο σου camel coat.

Δες στο βίντεο όλα τα παραπάνω looks και ακόμα περισσότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

How To Style: 1⃣ @pinkwomanmalta SWEATER FOR 7⃣ DAYS // Which is your fave look?! Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday or Sunday?! Let me know in the comments TAG A FRIEND WHO WOULD LOVE THESE IDEAS #PinkWoman #AmericanStyle @americanstyle •

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Zerafa (@sosazerafa) στις 18 Δεκ, 2019 στις 8:14 πμ PST

Διαβάστε ακόμα: Grammy Awards 2020: Τα πιο εντυπωσιακά looks των stars στο κόκκινο χαλί

2020: Ανακαλύψαμε τις top τάσεις που θα κυριαρχήσουν όλη τη δεκαετία!

O οίκος Valentino παρουσίασε ένα από τα πιο ωραία show του- Τα trends που ξεχωρίσαμε

Keywords
Τυχαία Θέματα