Light: Το μήνυμα του ράπερ μετά τον καβγά με τον Snik στα Mad VMA

11:29 30/6/2019 - Πηγή: People

Ένα πρωτοφανές σκηνικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου κατά τη διάρκεια απονομής των μουσικών βραβείων Mad 2019, καθώς οι ράπερ Snik και Light πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια.

Ο Light είχε μόλις παραλάβει το βραβείο του για το καλύτερο Hip Hop

Video της χρονιάς, κατηγορία στην οποία ήταν υποψήφιος και ο Snik. Όσα είπε όμως πάνω στη σκηνή φαίνεται πως ενόχλησαν τον Snik μιας και η κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους είναι γνωστή.

Κατεβαίνοντας λοιπόν από τη σκηνή ο Light, υπήρξε μια μεγάλη ένταση μεταξύ τους όπου χρειάστηκε να επέμβει ο Σάκης Ρουβάς αλλά και οι σεκιούριτι προκειμένου να τους ηρεμήσουν.

Ο Light σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram λίγες ώρες μετά τον καβγά, έγραψε με νόημα στο Instagram: «Όπως είπα και εχθές, με κίνδυνο να παρεξηγηθώ. Το πραγματικό βραβείο δεν είναι το πλαστικό μαραφέτι που κέρδισα, είναι η αγάπη και η στήριξη που παίρνουμε από εσάς. Πολλές φορές είμαι cocky και φαίνομαι αυτάρεσκος, μόνο και μόνο γιατί έχω δουλέψει παρά πολύ σκληρά • εγώ και όλη η ομάδα μου, για να είμαστε σε αυτή τη θέση. Και δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς. Όταν είπα πως το βραβείο το κέρδισα εδώ και χρόνια , εννοούσα πως για εμένα και για εσάς ήξερα πως ΗΔΗ ήμουν ο καλύτερος ράπερ στην Ελλάδα. Ευχαριστώ».

View this post on Instagram

Όπως είπα και εχθές , με κίνδυνο να παρεξηγηθώ. Το πραγματικό βραβείο δεν είναι το πλαστικό μαραφετι που κέρδισα εχθές , είναι η αγάπη και η στήριξη που παίρνουμε από εσάς. Πολλές φορές είμαι cocky και φαίνομαι αυτάρεσκος , μόνο και μόνο γιατί έχω δουλέψει παρά πολύ σκληρά • εγώ και όλη η ομάδα μου, για να είμαστε σ αυτή τη θέση . Και δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς. Όταν είπα πως το βραβείο το κέρδισα εδώ και χρόνια , εννοούσα πως για εμένα και για εσάς ήξερα πως ΗΔΗ ήμουν ο καλύτερος ράπερ στην Ελλάδα. Ευχαριστω. @capitalmusicgreece

A post shared by LIGHT (@nerogreco) on Jun 28, 2019 at 1:29pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα