Led Zeppelin: Γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια με την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ

13:18 1/6/2019 - Πηγή: People

Τα 50 χρόνια από τη μέρα της δημιουργίας τους γιορτάζουν φέτος οι θρυλικοί Led Zeppelin και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισαν να κάνουν ένα μοναδικό δώρο στους θαυμαστές τους. Συγκεκριμένα και με αφορμή την 50η τους επέτειο, πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πρώτο ντοκιμαντέρ που θα είναι αφιερωμένο στην καριέρα τους.

Αυτός που έχει αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια είναι ο σκηνοθέτης της μουσικής σειράς «American Epic», Bernard McMahon ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα

δούμε τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος.

Μάλιστα στη συνεργασία αυτή με τον McMahon αναφέρθηκαν και δυο από τα μέλη του συγκροτήματος εξηγώντας πως η δουλειά του σκηνοθέτη στο American Epic τους έκανε να θέλουν να διηγηθούν και τη δική τους ιστορία.

«Όταν είδα όσα είχε κάνει ο Bernard στο καταπληκτικό ‘American Epic’, αισθάνθηκα ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να πει την ιστορία μας», λέει ο κιθαρίστας του γκρουπ, Jimmy Page, ενώ ο frontman, Robert Plant συμπλήρωσε: «Βλέποντας όλους τους σπουδαίους μουσικούς στο ‘American Epic’ εμπνεύστηκα να πω κι εγώ τη δική μου».

Ο μπασίστας του συγκροτήματος, John Paul Jones, μετά την είδηση για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ δήλωσε «Ήρθε η σωστή στιγμή να πούμε κι εμείς την ιστορία μας για πρώτη φορά, με τα δικά μας λόγια και νομίζω ότι αυτό το φιλμ θα ζωντανέψει την ιστορία αυτή».

Το φιλμ αυτή την περίοδο βρίσκεται ήδη στο στάδιο του τελικού μοντάζ ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το όνομα που θα του δοθεί.

Να τονίσουμε όμως πως στο φιλμ δεν πρόκειται να δούμε όλη την πορεία του αγαπημένου συγκροτήματος παρά μόνο τα πρώτα τους χρόνια που αφορούν στη δημιουργία του συγκροτήματος και στο δρόμο προς τη διασημότητα. Το φιλμ παρακολουθεί την καριέρα τους ως το 1970 και το δεύτερο άλμπουμ τους, που περιλάμβανε το τραγούδι Whole Lotta Love, εδραίωσε τη φήμη τους ω το σπουδαιότερο συγκρότημα της εποχής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα