Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Ναι, ρε παιδιά, είχα μια έξαλλη εφηβεία…»

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου έδωσε συνέντευξη πρόσφατα και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εφηβεία της. Η ίδια αποκάλυψε πως εδώ και καιρό έχει κόψει το αλκοόλ και το τσιγάρο και ότι έχει αλλάξει σημαντικά τη ζωή της. Μάλιστα τόνισε πως μπορεί να είχε μια έξαλλη εφηβεία αλλά ποτέ της δεν πείραξε άλλους ανθρώπους και πως το μόνο κακό που έκανε ήταν στον ίδιο της τον εαυτό.

«Η μητέρα μου από 7 χρονών μου είχε μιλήσει για το πρόβλημα που υπήρχε. Εζησα την αγωνία της μάνας μου, που έτρεχε στις κοινότητες, το να μη μιλάνε για χρόνια με την αδερφή μου, και δεν ήμουν ανίδεη.

Στην εφηβεία γενικά πειραματίζεται κανείς κι εγώ πειραματίστηκα και με το τσιγάρο και με το αλκοόλ. Τώρα πλέον τα έχω κόψει και τα δύο».

Πήγε στο Πόρτο Ράφτη μετά τον θάνατο της μητέρας της; «Δεν αντέχω ούτε έξω από το σπίτι να περάσω».

Η ίδια συνεχίζει αποκαλύπτοντας πώς νιώθει μετά τον θάνατο της μητέρας της:

«Νιώθω καλύτερα οπό ποτέ όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό μετά από μια τέτοια απώλεια. Ξέρω πλέον τι δεν θέλω. Οταν δω ανθρώπους γύρω μου που δεν χαίρονται με τη χαρά μου τους κόβω. Στη λύπη είναι όλοι εκεί γύρω σαν βρικολακάκια να σου ρουφούν το αίμα. Δεν τα θέλω στη ζωή μου. Ας είναι τα βρικολακάκια έξω από μένα. Καινούρια ζωή, αυτό θα ‘θελε και η μάνα μου».

«Ήμουν εκτός ορίων, έκανα κοπάνες, ξενυχτούσα, αλλά κ@λόπαιδο δεν υπήρξα ποτέ γιατί κακό δεν έκανα σε κανέναν, μόνο στον εαυτό μου αν θες. Ναι, ρε παιδιά, είχα μια έξαλλη εφηβεία, αλλά τουλάχιστον το διασκέδασα και δεν ενόχλησα κανέναν».

Διαβάστε ακόμα: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον Κώστα Ευριπιώτη

Ραγίζει καρδιές η πρώτη ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Σοκάρει o 33χρονος ηθοποιός! Του απομένουν λίγες ημέρες ζωής

Keywords
Τυχαία Θέματα