Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27-31/5

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 27/5

Το λευκό πουκάμισο αποτελεί το πιο ουδέτερο και κλασικό κομμάτι που πρέπει έχεις στη γκαρνταρόμπα σου, γιατί μπορείτε να το σετάρετε σχεδόν με τα πάντα, δημιουργώντας κάθε φορά ένα απόλυτα chic αποτέλεσμα. Στενό, κοντό, μακρύ ή oversized δεν έχει καμία απολύτως σημασία… Διάλεξε αυτό που σου αρέσει και σε κάνει

να νιώθεις υπέροχα και φόρεσέ το από το πρωί ως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερνές ή επίσημες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Access Fashion που αποτελείται από ένα λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο και μία ψηλόμεση κίτρινη σατέν midi φούστα σε Α γραμμή. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χρυσούς κρίκους και μια μαύρη ζώνη με χρυσή μεταλλική αγκράφα και τα δύο από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε σήμερα με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, τις γυαλάδες με το Seventeen Bronzing Powder No 2 και τέλος στα χείλη το κραγιόν Frist Sin της Urban Decay. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα χαμηλό pony tail με λίγο όγκο, ένα υπέροχο και τόσο chic χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τρίτη 28/5

Το μαύρο T-shirt κινείται στο ίδιο πνεύμα με το λευκό, αφού αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο κλασικές αξίες της γκαρνταρόμπας σας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε πολλές περιστάσεις, ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και έχει τη δύναμη να … κόβει πόντους από τον κορμό σας και να σας χαρίζει πόντους στο στυλ σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μαύρο κοντομάνικο T-shirt με λαιμόκοψη μαζί με ένα ψηλόμεσο skinny μπλε τζην. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ασημένιο τσόκερ στο λαιμό, Art Wear Dimitriadis, μια μαύρη δερμάτινη ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι snake print ψηλοτάκουνα booties πέδιλα με μαύρα χιαστί λάστιχα, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, το Glow Stick, Island της Bobbi Brown που χρησιμοποιήθηκε για highlighter και για κραγιόν και το ρουζ Just A Pinch της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια ανάλαφρα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα εύκολο που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τετάρτη 29/5

Το ξέρετε πολύ καλά πως το μαύρο φόρεμα αποτελεί το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, γι’ αυτό και όλες θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα στην κατοχή σας. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και να το συνδυάσετε με τα περισσότερα αξεσουάρ σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Zini, μαύρο, μίντι, με λεπτές τιράντες, V ντεκολτέ και sexy ανοίγματα στα πλαϊνά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα λουστρίνι ψηλοτάκουνα πέδιλα με ασημένιες λεπτομέρειες, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell και την παλέτα The Balm Voyage The Balm της εταιρείας Make Me Up Cosmetics που χρησιμοποιήθηκε για σκιά, ρουζ και κραγιόν -ναι, κι όμως, με ένα μόνο προϊόν μπορείτε να κάνετε όλο το make up σας.

Πέμπτη 30/5

Το μακρύ πράσινο summer dress αποτελεί μια από τις πιο hot προτάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν. Μπορεί να φορεθεί σε καθημερινές περιστάσεις -με ένα ζευγάρι σανδάλια π.χ.- ή σε επίσημες, όπως μια βάπτιση ή ένας γάμος, μαζί με τα ψηλοτάκουνά σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Lynne, μακρύ, ζέρσεϊ σε πράσινο σμαραγδί με χιαστί πλάτη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κόσμημα με κοχύλια και χρυσές λεπτομέρειες Lifelikes, μαργαριτάρια με χρωματιστές πέτρες The Urban Hippieκαι χρυσά βραχιόλια Lifelikes και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα στην hot απόχρωση light gold, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Signature Eye Shadow Palette, Radiant Eye της Ofra, τις γυαλάδες με το Gold Deposit της MAC, το ρουζ της εταιρείας The Body Shop και στα χείλη το κραγιόν First Sin της Urban Decay. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε αρχικά κυματιστά μαλλιά και κατόπιν της τα έπιασε σε έναν ατημέλητο, σούπερ καλοκαιρινό κότσο με όγκο στην κορυφή, ένα χτένισμα εύκολο που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Παρασκευή 31/5

Το λευκό είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο αγαπημένο χρώμα του Καλοκαιριού -εμείς βέβαια σας έχουμε πει πολλές φορές πως δεν πρέπει να το… φοβάστε ούτε μέσα στην καρδιά του Χειμώνα. Είναι ξεχωριστό, κομψό, πολυτελές και όταν φοριέται από την κορυφή ως τα νύχια δίνει ένα μίνιμαλ και συγκλονιστικό αποτέλεσμα. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion, λευκό, μακρύ, σεμιζιέ, broderie με ζώνη στη μέση. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκά wedges, καστόρινη, με πλεκτή ψάθα και χιαστί λουράκια, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Signature Eye Shadow Palette, Radiant Eye της Ofra, τις γυαλάδες με το Blind The Haters, OfraXNikkieTutorials και στα χείλη το κραγιόν Pure Zen της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μια χαλαρή πλεξίδα ψαροκόκαλο με λίγο όγκο στην κορυφή και χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα εύκολο που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, bobbi brown, ΑΝΤ1, εταιρεία, access, fashion, midi, dukas, studio, urban, στυλ, bsb, μπλε, art, snake, print, stick, island, mac, voyage, summer, light, milan, signature, shadow, shop, blind, zen, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, τελος του κοσμου, ξανα, βραχιολια, αξεσουαρ, βαπτιση, γαμος, γοβες, νυχια, σμαραγδι, bsb, dukas, mac, urban, zen, βλεφαριδες, βραδυ, γωγω, δυναμη, εγινε, ευκολο, εβδομαδα, εταιρεία, ζωνη, ιδιο, κοσμημα, κοχυλια, λαστιχα, λευκα, λεπτομερειες, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, μπλε, μπορειτε, ξερετε, παντα, πεδιλα, πεμπτη, υπογραφη, πρωταγωνιστες, πρωι, σανδαλια, σεζον, συγκεκριμενα, στυλ, στυλιστα, σουπερ, τιραντες, τριτη, φορα, χειλη, χιαστι, χρυση, χρωμα, ψαθα, ψηλοτακουνα, ωρες, access, art, summer, blind, bobbi brown, δημητρης, εμφανισεις, fashion, island, shop, κομματι, καρδια, λευκο, light, midi, milan, νιωθεις, ογκο, ουδετερο, print, studio, shadow, signature, shirt, snake, υπεροχο, voyage, ζευγαρι, stick
Τυχαία Θέματα