GNTM 2: Η Πόπη απαντά στην Κάτια για την ηλικία της – «Μακάρι στα 30 της να είναι όπως εγώ»

14:05 10/12/2019 - Πηγή: People

Η Πόπη Γαλέτσα είναι το ένα από δυο κορίτσια που αποχώρησαν από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2. Και σήμερα, βρέθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μεταξύ άλλων, απάντησε και στο σχόλιο που είχε κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο για την ηλικία της.

Η Πόπη είναι 30χρονών και το γεγονός ότι τής δόθηκε μία – και μετά άλλη μία- ευκαιρία να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας, είχε προκαλέσει το πικρόχολο σχόλιο της Κάτιας: «Αν δεν κάνω λάθος είναι και μια κοπέλα, μιας άλφα ηλικίας και ύψους. Αυτός είναι ένας περίεργος συνδυασμός.

Ας έρθει να δοκιμάσει τη γλύκα. Δε θα κρατήσει πολύ. Τι ρε φίλε; Είναι 1.50 και 30 χρόνων».

«Πιστεύω με φοβόντουσαν» ξεκίνησε να λέει η Πόπη και αναφέρθηκε αρχικά στην αναφορά της συμπαίκτριάς της στο ύψος της: «Δεν είμαι 1.50. Είμαστε σχεδόν ίσα στο ύψος».

Όσο για την ηλικία, εκεί η θεσσαλονικιά πρώην παίκτρια δεν χαρίστηκε στο φαβορί:  «Δηλαδή, αν είσαι 30, 40, 50, 60 χρονών δεν πρέπει να ακολουθείς τα όνειρά σου. Μάς βλέπουν και άνθρωποι που σ’ αυτές τις ηλικίες. Τι τούς λες; Ότι δεν πρέπει να έχουν όνειρα γιατί μεγάλωσαν; Μακάρι να είναι στα 30 της όπως είμαι εγώ! Αυτό τής εύχομαι».

Και εξήγησε τι ήταν αυτό που την ενόχλησε: «Με πείραξε πάρα πολύ αυτό που είπε όχι για το ύψος, αλλά για την ηλικία. Δεν κατάλαβα καν γιατί το είπε. Είμαι 30. Με ενόχλησε γιατί μιλάει για ένα ευρύτερο κοινό. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που είναι 30 εκεί έξω. Πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας ό,τι ηλικία και να είμαστε. Δεν είμαι τρελή. Είμαι 30, αλλά αν έδειχνα μεγαλύτερη δεν θα ακολουθούσα αυτόν τον χώρο. Ξέρω ότι μικροδείχνω και γι ‘ αυτό τον ακολουθή, για αυτό με παίρνουν στις δουλειές. Τι την ενόχλησε που είμαι 30;»

Δείτε όσα είπε η Πόπη Γαλέτσα στο παραπάνω video.

Keywords
Τυχαία Θέματα