Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς περιγράφει το περιστατικό με τη Μις Αυστραλία που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της

11:03 10/12/2019 - Πηγή: People

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Ραφαέλα Πλαστήρα για την επίθεση που δέχτηκε από τη Μις Αυστραλία, Sarah Marschke, στο Λονδίνο όπου βρίσκεται για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss World. Όπως έγινε γνωστό χθες, η εκπρόσωπος της Αυστραλίας έσπρωξε την εκπρόσωπο της Ελλάδος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι της και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι.

Καλλιστεία Miss

World: Η Σταρ Ελλάς καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από την εκπρόσωπο της Αυστραλίας

Σήμερα το πρωί η Ραφαέλα Πλαστήρα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό και ποιες είναι οι σχέσεις της με τη Μις Αυστραλία.

Αρχικά η Σταρ Ελλάς είπε ότι είναι καλύτερα («ακόμη λίγο πονάω, είναι πρησμένο το πόδι μου αλλά συνεχίζουμε») και στη συνέχεια έδωσε τις λεπτομέρειες για το περιστατικό: «Καθώς παίρνουμε το λεωφορείο, εκείνη ήταν λίγο πιο πίσω και με σκούντηξε, με έσπρωξε βασικά και έπεσα. Δεν έπεσα όμως στο πάτωμα. Στραβοπάτησα. Εκείνη τη στιγμή δεν ένιωσα πόνο.

Όταν όμως επέστρεψα στο ξενοδοχείο κατάλαβα πως κάτι είχε το πόδι μου, γιατί είχε φουσκώσει πάρα πολύ. Γενικά δεν έχουμε καλές σχέσεις με τη Μις Αυστραλία, με καμία δεν τα πάει καλά. Είναι λίγο ψωνισμένη, μάς κοιτάει με μισό μάτι. Θέλω αυτοί οι άνθρωποι να μένουν μακριά μου…Όταν την ρώτησα τι έκανες, μου απάντησε κατά λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα