Μαρίνα Χαφιιτσούκ: Η δήλωσή της στο GNTM 2 για τη Μαρία που μετανιώνει – «Την αδίκησα, θέλω να το συζητήσω μαζί της»

11:43 10/12/2019 - Πηγή: People

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day ήταν σήμερα η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2. Η παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς από το δημοφιλές ριάλιτι μόδας, για λόγους που είχαν να κάνουν τις δυσκολίες που η συμμετοχή της δημιουργούσε στην επιχείρησή της, και πλέον παρακολουθεί τις εξελίξεις από απόσταση και κάτι τον απολογισμό

της.

GNTM 2: Ο πραγματικός λόγος που η Μαρτίνα θα αποχωρίσει από το παιχνίδι μετά τη λιποθυμία

Με αφορμή, λοιπόν, την παρουσία της στην εκπομπή και την ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το αν αδίκησε κάποια συμπαίκτριά της με τις δηλώσεις της, η Μαρτίνα απάντησε: «Αδίκησα τη Μαρία, θα ήθελα να το συζητήσω μαζί της». Και εξήγησε ποια ήταν η δήλωσή της που παρεξηγήθηκε: «Η ατάκα που είχα πει ότι “σύντομα θα βρεθεί στον πάγκο της λαϊκής”. Ήταν η συνέχεια μιας προηγούμενης ερώτησης που μου είχε γίνει. Δεν το είπα ρατσιστικά. Θα ήθελα να της το εξηγήσω κιόλας».

«Η Μαρία το παινεύεται ότι είναι από χωριό. Δεν έχει κανένα κόμπλεξ και κανένα πρόβλημα. Εγώ το είπα επειδή αυτή είναι η δουλειά της. Αν ήταν καθαρίστρια, αν ήταν barwoman, θα έλεγα να γυρίσει στη δουλειά της. Δεν το είπα όπως ακούστηκε», εξήγησε η πρώην παίκτρια και αποκάλυψε: «Η Μαρία μπορεί και off camera να έχει πει και πολύ πιο χοντροκομμένα πράγματα. Εντάξει, παιχνίδι είναι».

GNTM 2: Η Μαρτίνα Χαφίιτσουκ ανακοίνωσε τον γάμο της

Keywords
Τυχαία Θέματα