Ελεύθερος ξανά ο Τζόνι Ντεπ – Χώρισε με την 24χρονη χορεύτρια σύντροφό του

18:47 24/11/2019 - Πηγή: People

Άλλη μια σχέση για τον Τζόνι Ντεπ έληξε άδοξα, με την 24χρονη χορεύτρια Πολίνα Γκλεν να παρουσιάζεται από τα ξένα μέσα ως εκείνη που επιδίωξε το τέλος. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από 2 χρόνια, σε μια περίοδο που ο Ντεπ προσπαθούσε να διευθετήσει τη νομική διαδικασία με την Άμπερ Χερντ και να ξεπεράσει τον δύσκολο χωρισμό.

Με την Πολίνα γνωρίστηκαν στην Αγία Πετρούπολη και μετά από μερικούς μήνες σχέσης η Πολίνα μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Μαζί έμειναν ένα χρόνο στην έπαυλη του Ντεπ, αλλά το τελευταίο διάστημα είχαν αλλάξει τα πράγματα. Ο Ντεπ φέρεται να ήθελε να

προχωρήσει η σχέση τους, να γνωρίσει δηλαδή τους γονείς της και να μιλήσουν για γάμο.

Όμως η Πολίνα δεν μπορούσε να διαχειριστεί ακόμα το γεγονός της δημοσιότητας που είχε η σχέση τους και δεν φαινόταν έτοιμη για να προχωρήσουν σε αυτό το βαθμό. Έτσι, εδώ και λίγες εβδομάδες έχει επιστρέψει στην Αγία Πετρούπολη, έχοντας περάσει κι ένα διάστημα που ταξίδευε προς το Λος Άντζελες για μια τελευταία προσπάθεια.

View this post on Instagram

Выбираем 1, 2, 3 or 4?

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on Nov 22, 2019 at 9:51am PST

Μόλις έγινε γνωστός ο χωρισμός, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν φήμες που παρουσίαζαν την Άνιστον ως διατεθειμένη να γνωρίσει τον Ντεπ και να δει αν μπορούν να προχωρήσουν μαζί. Οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν γρήγορα από τους εκπροσώπους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελεύθερος, Τζόνι Ντεπ – Χώρισε, 24χρονη,eleftheros, tzoni ntep – chorise, 24chroni