Eurovision 2020: Η ανάρτηση της Stefania που «δείχνει» ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

11:38 31/12/2019 - Πηγή: People

Εδώ και λίγες ημέρες φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να πάρει το χρίσμα της εκπροσώπησης της Ελλάδας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ. Η Stefania ή, όπως είναι το κανονικό της όνομα, Στεφανία Λυμπεράκη έκανε μια ανάρτηση στα social media που ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι στις 15 Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί επίσημα το όνομα της και το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει.

Οι

πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τρία τραγούδια στα οποία έχουν καταλήξει οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ μαζί με την Stefania.

Η ίδια πάντως δεν λέει κάτι ξεκάθαρα ακόμα, αλλά η ανάρτησή της και οι απαντήσεις που έδωσε σε σχόλια χρηστών στο Instagram, μιλάνε από μόνα τους.

«2019, ήσουν τόσο καλό μαζί μου. Απόλαυσα όλες τις εμφανίσεις μου φέτος. Ως τραγουδίστρια, ως ηθοποιός και ως παρουσιάστρια. Με το 2020 να πλησιάζει, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους fans, τους φίλους, την οικογένεια και την ομάδα μου τόσο πολύ για όλη την αγάπη και την υποστήριξή τους το 2019. Είμαι βέβαιη ότι το επόμενο έτος θα είναι εξίσου εμπνευσμένο και εορταστικό, με πολλές νέες περιπέτειες και μελλοντικές προκλήσεις. Σας ευχόμαι όλους μια θαυμάσια Πρωτοχρονιά και ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να με υποστηρίζετε και να με αγκαλιάζετε το 2020. Είμαστε δυνατοί μαζί, οπότε ας το κάνουμε»!

View this post on Instagram

2019, you have been so good to me. I have enjoyed all my performances so much this year. As a singer, as an actress and as a presenter. With 2020 just around the corner I want to thank all my fans, friends, family and my team so much for all their love and support in 2019. I am sure that next year will be just as inspiring and festive, with many new adventures and challenges ahead. I wish you all a wonderful New Year’s Eve and I hope that you will keep supporting and embracing me in 2020. We stand strong together, so let’s do this!

A post shared by Stefania (@stefania_) on Dec 30, 2019 at 8:11am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2020, Stefania, Ελλάδα,Eurovision 2020, Stefania, ellada