Earthquake Bird: Αν ένα trailer λέει όλη την αλήθεια, τότε πρόκειται για ταινιάρα

15:54 10/10/2019 - Πηγή: People

Η αλήθεια είναι πως στο άκουσμα του τίτλου, το μυαλό πάει αναπόφευκτα στο sci-fi horror με την Σάντα Μπούλοκ. Όμως εδώ δεν έχουμε τρόμο. Έχουμε ένα ψυχολογικό θρίλερ που φαίνεται ότι μπορεί να προκαλέσει τον ίδιο ντόρο, να έχει την ίδια δυναμική με την έτερη ταινία του Netflix.

Με την παραγωγή του Ρίντλεϊ Σκοτ, τη σκηνοθεσία του Γουές Γουέστμορλαντ (Still Alice, Collette) και πρωταγωνίστρια την Αλίσια Βικάντερ – και την Ράιλι Κίο, την εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ – το Earthquake

Bird δεν έχει να κάνει με έναν πραγματικό σεισμό. Είναι σεισμική όμως η δόνηση στη ζωή της Λούσι Φλάι που έχει βρεθεί να ζει στην Ιαπωνία και βρίσκεται στο επίκεντρο της εξαφάνισης της γυναίκας που είχε αρχίσει να ερωτεύεται, της Λίλι Μπρίτζες.

Η εξαφάνιση αυτή αποκτά ένα μεγάλο και παχύ πέπλο μυστηρίου, καθώς γίνεται στο πλαίσιο μιας σχέσης των δύο με έναν Γιαπωνέζο φωτογράφο.

Το trailer μας εισάγει σε όλο το περιεχόμενο της ιστορίας και εκτυλίσσεται μια αφήγηση νεο-νουάρ που μοιάζει να έχει αποδοθεί στον ιδανικότερο βαθμό. Τόσο που αν το trailer αποτελεί μέρος της αλήθειας της ταινίας κι όχι διόγκωσή της, θα μιλάμε για ένα καταπληκτικό θρίλερ.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix το Νοέμβριο.


Keywords
Τυχαία Θέματα