Christmas Playlist: 10 φρέσκα χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να ακούς όλη την ώρα στις γιορτές

09:13 8/12/2019 - Πηγή: People

Αν έχεις κουραστεί με τον Michael Buble, αν θες να πάρεις ένα διάλειμμα από τον Frank Sinatra, αν έχεις χάσει βρε αδερφέ το cd του Θάνου Καλλίρη με τα χριστουγεννιάτικα, τότε αυτό το θέμα είναι για σένα. Μπορεί να μην έχουμε πολλά τραγούδια να σου προτείνουμε, αλλά αυτά που έχουμε είναι όλα φρεσκότατα, δεν έχουν καεί και ακόμα δεν τα έχουν ανακαλύψει ούτε στο Easy

97.2.

Taylor Swift Χ2: Christmas Tree Farm & Lover

Δύο τραγούδια από το νέο της άλμπουμ που βγήκε τον Οκτώβριο, με το Christmas Tree Farm να έχει εξίσου ένα αυτοβιογραφικό βίντεο κλιπ, με βίντεο και εικόνες από τα παιδικά Χριστούγεννα της Swift. Και τα δύο είναι τραγούδια πιο ερωτικά, για ρομαντικούς χορούς ζευγαριών.



Jack Savoretti – Christmas Morning

Το Singing to Strangers κατέκτησε την κορυφή στα βρετανικά charts, όμως ο φίλος μας Jack Savoretti είπε να τον κυκλοφορήσει ξανά ανανεωμένο, με 4 νέα τραγούδια. Ανάμεσα τους και το πολύ ατμοσφαιρικό Christmas Morning.


Katy Perry – Cozy Little Christmas

Το βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες, αλλά το τραγούδι είναι από το περσινό της άλμπουμ. Η Katy Perry κάθεται στην σεζ-λονγκ με τον Άγιο Βασίλη, απολαμβάνουν ήλιο και cocktail στην πισίνα και σίγουρα δεν θυμίζει πολύ Χριστούγεννα.


Jonas Brothers -Like It’s Christmas

Τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ τους και σίγουρα οι φωνές των Jonas Brothers είναι απ΄αυτές που θα θέλαμε να «ντύσουν» κάποια Χριστούγεννα.


Sia Χ4: Ho Ho Ho, My Old Santa Claus, Snowman, Candy Candy Lane

Και τα τρία είναι τραγούδια του χριστουγεννιάτικου άλμπουμ που κυκλοφόρησε to 2017.

Είναι αρκετά αιρετικά για χριστουγεννιάτικος ήχος, αλλά είναι τόσο… Sia, που δεν γίνεται να μην τα βάλεις στη λίστα. Ειδικά το Ho Ho Ho στιχουργικά με το ρούμι, το ουίσκι και εν γένει το αλκοόλ, είναι αυτό που λένε πως ο Άγιος Βασίλης μέθυσε κι έγινε πίτα. Βασιλόπιτα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε όλον το δίσκο της, αλλά κάποια τραγούδια δεν τα λες χριστουγεννιάτικα σε επίπεδο ρυθμού. Αυτά τα 4 είναι ό,τι πιο κοντινό.



Gwen Stefani feat. Blake Shelton – You Make It Feel Like Christmas

Η pop Gwen και ο country Blake ήταν σχετικά νεόκοπο ζεύγος το 2017, όταν κυκλοφόρησαν το συγκεκριμένο τραγούδι. Απόλυτα χριστουγεννιάτικος ρυθμός και πολύ ιδιαίτερη ένωση μουσικών ρευμάτων.


Για εκείνους βέβαια που αρέσκονται στα κλασικά τα παλιά, τότε η πρότασή μας είναι το άκρως ερωτικό Merry Christmas Baby, που το έχουν πει μεταξύ άλλων οι θρύλοι Otis Redding, Bruce Springsteen, Elvis Presley, Chuck Berry και ο Charles Brown, την εκδοχή του οποίου προτείνουμε.


Keywords
Τυχαία Θέματα