Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 08/12 έως 14/12

09:13 8/12/2019 - Πηγή: People

1 από 12Κριός:Η εργασία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και οξύνοια εκ μέρους σας, καθώς η τάξη πραγμάτων δείχνει να έχει διαταραχθεί από αστάθμητους παράγοντες. Αισθηματικά είστε πιεσμένοι από τις απαιτήσεις ή τη στάση του συντρόφου σας, τις προσωπικές σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και την αναζήτηση διεξόδου σε θέματα πρακτικά. Στην πορεία ανακαλύπτετε ότι τα περισσότερα θέματα σας θορύβησαν άδικα. ΤΙΡ: Προνοήστε για το πώς να λειτουργήσετε σε ενδεχόμενη οικογενειακή αναστάτωση.

2 από 12Ταύρος: Δείξτε υπομονή και υπηρετήστε καλύτερα τα σχέδιά σας. Είναι η εποχή που μπορείτε να πλησιάσετε τους

κατάλληλους ανθρώπους, να προβάλετε τα καλά σας στοιχεία και να δηλώσετε ενδιαφέρον για ό,τι διαδραματίζεται γύρω σας και χαρακτηρίζεται ως ευκαιρία για εσάς. Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες φορές, αλλά θέλετε η κατάσταση να είναι περισσότερο στα μέτρα σας. ΤΙΡ: Περιορίστε τον αυθορμητισμό σας, που συχνά σας βάζει σε μπελάδες.

3 από 12Δίδυμοι: Όσο και αν έχετε δίκαιο στις εκτιμήσεις, τις επιλογές και τη συμπεριφορά σας, τα θέματα που σας απασχολούν και οι διεκδικήσεις σας θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν. Η εβδομάδα δοκιμάζει τις αντοχές σας, αλλάζει τις προτεραιότητές σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με το παρελθόν και ό,τι έχετε απομακρύνει από το οπτικό σας πεδίο. Είναι η περίοδος που θα κλείσει οριστικά κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς και θα ανοίξει άλλους, πιο προσοδοφόρους για εσάς που δεν εφησυχάζετε. ΤΙΡ: Υποστηρίξτε έμπρακτα ό,τι εξυπηρετεί το συμφέρον σας

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Βιαστείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να κρατήσετε τα κεκτημένα και να βάλετε τάξη στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Υπάρχει πολύ υλικό που χρειάζεται επεξεργασία και μόνον εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι χρήσιμο και τι όχι! Αισθηματικά φανείτε τολμηροί αποφασιστικοί και επινοητικοί. Διακρίνετε πότε και πού σας εξυπηρετεί να μιλήσετε, να διεκδικήσετε και να κατοχυρώσετε τα πεδία της δράσης σας. ΤΙΡ: Μη φοβηθείτε τα έξοδα, θα είστε σε καλύτερη θέση στο μέλλον.

5 από 12Λέων: Η περίοδος φέρνει σχετική αναστάτωση στα επαγγελματικά και πρακτικά σας θέματα. Φροντίστε να μην κάνετε σενάρια βασισμένοι στις υποσχέσεις ή στα δεδομένα του χθες και μην αφήνετε τα θέματα που σας αφορούν να εξελίσσονται στην τύχη. Αν νιώσετε ότι μένετε μόνοι ξαφνικά, ότι οι άλλοι γύρω σας αλλάζουν πορεία πλεύσης ή ότι η οικογένεια επαναστατεί απέναντί σας, μην πεισμώνετε και μη φέρεστε σκληρά. ΤΙΡ: Υπολογίστε ότι όλα ακολουθούν μια διαδρομή που σας εξυπηρετεί αθέατα!

6 από 12Παρθένος: Είναι εξαιρετικά ποικίλο και ενδιαφέρον το διάστημα που ξεκινά. Προβλέπεται έντονο συναίσθημα αλλά και επιτακτική ανάγκη προάσπισης του ζωτικού σας χώρου, είτε αυτός λέγεται εργασία είτε προσωπική ζωή. Το απρόοπτο θα λειτουργήσει αρκετές φορές, τις περισσότερες μάλλον ευχάριστα. Περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, πιστέψτε περισσότερο στην αξία σας και υποδεχτείτε την περίοδο εύνοιας που περιμένατε. ΤΙΡ: Είναι πολλά στο χέρι σας, αρκεί να το πιστέψετε!

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Η εβδομάδα ξεκινά κάπως περίεργα για τους περισσότερους από εσάς και θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας. Πράγματι είναι δύσκολο να βγάλετε σαφή συμπεράσματα καθώς οι περισσότερες εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν, φαίνεται να μη συμφωνούν με τις επιθυμίες ή τις προσδοκίες σας. Αντιμετωπίστε ένα ένα τα θέματα που σας εκνευρίζουν ή σας ταλαιπωρούν και μην πελαγώνετε όταν τα σκέφτεστε. ΤΙΡ: Ανεφοδιάστε τις δυνάμεις σας.

8 από 12Σκορπιός: Μείνετε πιστοί στις απόψεις σας, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας γύρω από θέματα που σας αφορούν και αγνοήστε κάποιες προσωρινές αντιξοότητες που σας προβληματίζουν. Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι και οι πιο περίεργες, σιγά σιγά όμως φαίνεται πως η κατάσταση γύρω σας εξομαλύνεται, οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα αποκαθίστανται, ενώ τα οικονομικά σας υποστηρίζονται καλύτερα από το αντικείμενο της εργασίας σας, μόνιμης ή προσωρινής. ΤΙΡ: Είστε ο χαμαιλέων της εποχής, μην το ξεχνάτε.

9 από 12Τοξότης: Η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία, αν και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Μέρα με τη μέρα, πείθεστε όλο και περισσότερο ότι εσείς κινείτε τα νήματα της τύχης σας και από εσάς εξαρτάται ο τρόπος με τον οποίο θα επιτύχετε τους στόχους σας. Οι δυσκολίες σάς χαροποιούν γιατί σας επιτρέπουν να αλλάξετε πορεία, να αναζωογονηθείτε εκ των έσω και να ξεφύγετε από καταστάσεις που επιβάλουν οι μετριότητες. ΤΙΡ: Κρατήστε στη ζωή σας ό,τι αξίζει.

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Πολύ ουσιαστική η εβδομάδα για εσάς, καθώς σας προσφέρει αφορμές αλλά και ευκαιρίες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να βάλετε σε εφαρμογή τακτικές και σχέδια που αφορούν στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, αλλά και να φέρετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν περισσότερο στην περίπτωση που ετοιμάζετε κάποιο νέο ξεκίνημα. ΤΙΡ: Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.

11 από 12Υδροχόος: Η εβδομάδα δεν ευνοεί άμεσα τα σχέδιά σας, ούτε συμφωνεί με τον προγραμματισμό σας. Από την άλλη μεριά όμως σας επιτρέπει να κάνετε ριζικές τομές στην καθημερινότητα, να ελπίσετε και να επιδιώξετε αλλαγές, να πάρετε τις υποθέσεις σας στα χέρια σας και να διαπιστώσετε τα πλεονεκτήματά σας. Η πολυπόθητη ισορροπία και η συμφωνία αντίθετων στρατοπέδων δεν επιτυγχάνεται, αλλά σας δίνει ώθηση να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να υπερασπιστείτε αποτελεσματικότερα τον εαυτό σας. ΤΙΡ: Δώστε έμφαση στα προσωπικά σας ζητήματα και στην οικογένεια.

12 από 12Ιχθύες: Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη επιταχύνει τις εξελίξεις στην εργασία, προτρέποντάς σας να πάρετε πρωτοβουλίες, αλλά ταυτόχρονα να διαφυλάξετε και τα κεκτημένα σας. Κάποιες αλλαγές θα κριθούν απαραίτητο να γίνουν, γι’ αυτό φροντίστε να μην αιφνιδιαστείτε όταν σας το προτείνουν. Αισθηματικά αποφύγετε την εγωιστική συμπεριφορά και οτιδήποτε μπορεί να πυροδοτήσει αντιδράσεις του συντρόφου σας. ΤΙΡ: Να είστε διπλωμάτες και όχι επιθετικοί. Ακολουθήστε το ρεύμα της εποχής!

Η Πανσέληνος στις 12 στο ζώδιο των Διδύμων ενισχύει την ανάγκη για συμβιβασμούς, βελτίωση της επικοινωνίας και διατήρηση των στεγανών απέναντι σε προκλήσεις και ανταγωνισμούς.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα