Σοφία Μανωλάκου, πώς γίνεται να σου κερνάνε τα διόδια;!

16:05 7/12/2019 - Πηγή: People

Παίζει στο έργο Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης της Αγκάθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη, κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Eliart. Στο ενδιάμεσο, απαντά για τις τελευταίες φορές που της συνέβη κάτι όμορφο, ιδιαίτερο ή κολακευτικό.

Tελευταία φορά που…

Ένιωσες όμορφη;

Πριν από μία εβδομάδα, μετά την παράσταση. Συνήθως κρατάει μερικά λεπτά και μου συμβαίνει όταν αισθάνομαι ότι έχω φανεί χρήσιμη κάπου.

Τόλμησες μια εκκεντρική αλλαγή στην εμφάνισή σου;

Πριν από έναν χρόνο, όταν

σκούρυνα τα μαλλιά μου. Βέβαια, οι περισσότεροι μου λένε να γίνω πάλι ξανθιά.

Διάβασες κάτι για σένα που σε στενοχώρησε;

Αν γραφτεί κάτι που δεν ισχύει, απλώς γελάω. Πάντως, τις περισσότερες φορές είχε να κάνει με την προσωπική μου ζωή.

Δέχτηκες ένα κομπλιμέντο;

Θα σου πω ένα περιστατικό που έγινε πριν από μία εβδομάδα. Οδηγώ και ξαφνικά με προσπερνάει ένα άλλο αυτοκίνητο. Μπαίνει μπροστά μου στην Αττική Οδό. Έρχεται η σειρά μου να πληρώσω τα διόδια και μου λένε: «Είναι κερασμένα απ’ το μπροστινό αμάξι. Μας έδωσε και τον αριθμό του, αν θέλετε να σας τον δώσουμε!». Δεν το πήρα το νούμερο καθώς είμαι σε σχέση!

Έκανες κάποια συλλογή;

Ξεκίνησα πριν από δύο χρόνια συλλογή από κάκτους, όταν πήγα σ’ έναν γάμο και για μπομπονιέρες είχαν μικρούς κάκτους. Αυτή τη στιγμή μετρώ 21!

Πήγες τον σκύλο βόλτα;

Έχω δύο σκύλους, τον Βαγγέλη και τον Σίμπα. Έχουν σκάψει τρύπα στον κήπο και πηγαίνουν βόλτα μόνοι τους όποτε θέλουν. Όταν γυρίζουν από τη βόλτα, γαβγίζουν έξω από την πόρτα και τους ανοίγω!

Πηγή: People

Keywords
Τυχαία Θέματα