Μετά τον καπουτσίνο η αλεπού της Πάρνηθας απολαμβάνει μακαρόνια με κιμά…VIDEO

16:23 10/5/2024 - Πηγή: iHunt

Σε μεγάλη μάστιγα για την άγρια ζωή εξελίσσεται η ανοησία και η ασχετοσύνη των αυτοαποκαλούμενων φιλόζωων αφού αυτή η ανόητη, επικίνδυνη και παράνομη πρακτική της παροχής τροφής σε άγρια ζώα, από ότι φαίνεται δυστυχώς συνεχίζεται.

Μετά το βίντεο με την αλεπού που έπινε καπουτσίνο λάτε μακιάττο και έτρωγε καρυδόπιτα με γιαούρτι και μέλι, αυτήν την φορά, άλλος ένας φιλόζωος προκειμένου να καρπωθεί μερικά κοντινά πλάνα, πασχίζει πολύ να μας πείσει ότι προσπαθεί να απομακρύνει την αλεπού από το τραπέζι, στο οποίο προηγουμένως είχε δελεάσει για να πλησιάσει.

Αποτελεί κοινό μυστικό το

γεγονός ότι άγρια ζώα ταΐζονται επί τούτου από διάφορους τυχάρπαστους φιλόζωους και wanna be φωτογράφους άγριας ζωής για κοντινά, εύκολα και εντυπωσιακά πλάνα και βίντεο τα οποία στην αγορά μεταφράζονται σε πολλά ευρώ και επίσης αρκετή διασημότητα στον χώρο τους.

Αυτοί είναι οι πρώτοι που συνήθως εξοικειώνουν τα ζώα παρέχοντας τους τροφή και έπειτα ακολουθούν οι ορδές των καθαρόαιμων άσχετων φιλόζωων που αγνοούν βασικούς κανόνες προσέγγισης της άγριας ζωής, όπως επίσης αγνοούν και απλή βιολογία αφού για μερικά λαικς στο Τικ Τοκ, Facebook, Instagram κτλ. ταΐζουν και ποτίζουν τα άγρια ζώα κυριολεκτικά ότι να ναι, βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο την ίδια την ζωή των πεινασμένων αλλά ανυποψίαστων ζώων.

Δείτε το βίντεο με την αλεπού στο Μπάφι της Πάρνηθας, αυτήν την φορά να τρώει μακαρόνια με κιμά και χωριάτικη σαλάτα…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunr.gr

Το άρθρο Μετά τον καπουτσίνο η αλεπού της Πάρνηθας απολαμβάνει μακαρόνια με κιμά…VIDEO εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα