Συνεχίζεται η αναταραχή στην κορυφή της Deutsche Bank

Η ολοήμερη σιωπή ήταν σαν να μιλούσαν συνέχεια όλο το βράδυ, σχετικά με την ασυδοσία στην κορυφή της Deutsche Bank AG, λένε οι γνωρίζοντες τα εσωτερικά της τράπεζας και οι μέτοχοι.

Κανείς στην τράπεζα - από τους εκπροσώπους προς τα έξω, έως τα υψηλόβαθμα στελέχη – δεν θέλησε να σχολιάσει δημοσίως μια σειρά δημοσιεύσεων από τα μέσα

ενημέρωσης και την φημολογία μεταξύ των επενδυτών την Τρίτη ότι είτε ο πρόεδρος Paul Achleitner είτε ο διευθύνων σύμβουλος John Cryan ή και οι δύο βρίσκονταν μπροστά στην έξοδο.

Με φήμες, τις εικασίες και άφθονη φημολογία να στροβιλίζονται, ο Achleitner συνέχισε τις διακοπές του, ενώ ο Cryan παρέμεινε άφαντος.

τράπεζα βρίσκεται σε κρίση. Η ανοιχτή συζήτηση για τη διαδοχή του Cryan έχει τη δυνατότητα να βλάψει και τον Achleitner ", δήλωσε ο Michael Huenseler, διευθυντής χαρτοφυλακίου στην Assenagon Asset Management, η οποία κατέχει μετοχές στην Deutsche Bank. "Δεν βοηθά στην εξεύρεση αντικαταστάτη για τον Cryan. Οποιοσδήποτε πιθανός υποψήφιος θα φοβάται τώρα ότι θα μείνει στη βροχή, ενώ ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι ορισμένοι έχουν απορρίψει την προσφορά , ακριβώς γι αυτό το λόγο".

Keywords
Τυχαία Θέματα