Στο βαθύ «κόκκινο» τα futures του Dow

Μεγάλες απώλειες καταγράφονται στον δείκτη των αμερικανικών futures λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της Wall Street, καθώς οι μετοχές φαίνεται ότι απομακρύνονται από το χθεσινό ριμπάουντ άνω των 500 μονάδων για τον βιομηχανικό Dow Jones.

Νωρίτερα ο δείκτης futures του Dow έδειχνε πως με το άνοιγμα των αμερικάνικων αγορών, θα σημειώσει απώλειες της τάξης των 300 μονάδων, ενώ ασθενικές προβλέπονται και οι επιδόσεις για Nasdaq και S&P 500.

Μετά από δύο μεγάλα sell off, οι μεγάλοι αμερικανικοί δείκτες σημείωσαν ακραίες εναλλαγές προσήμων

την Τρίτη. Ο Dow Jones ξεκίνησε με σημαντικές απώλειες, πριν κάνει ράλι για να κλείσει με άνοδο 567,02 μονάδες στις 24.912,77 μονάδες. Καθ'ολη τη διάρκεια των χθεσινών συναλλαγών ο δείκτης σημείωνε αυξομειώσεις σε μια ακτίνα 1.167,49 μονάδων.

Το θετικό μομέντουμ των αμερικανικών αγορών χθες βοήθησε τις διεθνείς αγορές να ανακάμψουν μερικώς με τις ασιατικές να κλείσουν με μεικτά πρόσημα,. Αλλά σε κάθε περίπτωση, με μια καλύτερη εικόνα σε σχέση με την Τρίτη και τις ευρωπαϊκές σε θετικό έδαφος, μετά τις χθεσινές απώλειες.

Η μεταβλητότητα στις αγορές, αλλά και η δημοσιοποίηση στοιχείων και κερδών είναι στο επίκεντρο των επενδυτών.

Σήμερα ανακοινώνουν αποτελέσματα λίγο πριν το άνοιγμα της Wall, οι εταιρείες Hasbro και Michael Kors, ενώ ανακοινώσεις αναμένονται μετά το άνοιγμα και από 21st Century Fox, Tesla Motors, IAC/InterActive, Yum China και Yelp.

Keywords
Τυχαία Θέματα