Πανσέληνο στο Μουσείο

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, και ώρα 21:00, το Μουσείο Ακρόπολης προσκαλεί τους επισκέπτες του στη συναυλία του Μανώλη Μητσιά και της ορχήστρας του, για να απολαύσουν κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Μικρούτσικος, Κηλαηδόνης, Λεοντής, Μούτσης κ.ά.).

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς, με ένα σπουδαίο ρεπερτόριο και μία αξιέπαινη πορεία στο βιογραφικό του, έχει σφραγίσει με

την δωρική και συνάμα λυρική φωνή του το ελληνικό τραγούδι. Εδώ και 40 χρόνια ρίζωσε στις καρδιές και στα χείλη μας στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας.

Την ημέρα αυτή το Μουσείο θα λειτουργήσει όπως κάθε άλλη Δευτέρα, από τις 08:00 έως τις 16:00. Ωστόσο, από τις 20:00 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα, το Μουσείο θα είναι και πάλι ανοιχτό στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο για όλους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να περιηγηθούν στις μόνιμες συλλογές αλλά και την περιοδική έκθεση «emotions, ένας κόσμος συναισθημάτων». Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου, καθώς και το καφέ του ισογείου. Τηλεφωνικές κρατήσεις πραγματοποιούνται στο τηλέφωνο 210 900 0915.

Για όσους λοιπόν δεν έχουν κανονίσει κάτι για το βράδυ της πανσελήνου, το Μουσείο της Ακρόπολης κάνει μία όμορφη και άκρως δελεαστική πρόταση: μία συναυλία κάτω από την Ακρόπολη, υπό το φως του ολόγιομου αυγουστιάτικου φεγγαριού...

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα