Νέες μπάρες σοκολάτας Υγείας Παυλίδη

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, η Νο. 1 σοκολάτα υγείας στην Ελλάδα, παρουσιάζει φέτος δύο μοναδικά προϊόντα που εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο την οικογένεια γευστικών επιλογών του Παυλίδη.

Δύο νέες μπάρες σοκολάτας έρχονται για να συνδυάσουν την αυθεντικότητά

και τη μοναδικότητα της Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές με νέες απολαυστικές γευστικές προτάσεις. Η Υγείας Παυλίδη παρουσιάζει την τέλεια επιλογή για ένα άμεσο στην κατανάλωση, απολαυστικό και ισορροπημένο σνακ σε ιδανικό μέγεθος, γεμάτο «ενέργεια», για κάθε στιγμή της ημέρας!

Για πρώτη φορά, η αυθεντική σοκολάτα Υγείας Παυλίδη γίνεται μπάρα και ενώνεται απολαυστικά με ξηρούς καρπούς και βελούδινη κρέμα σε δύο υπέροχες γεύσεις:

Η Υγείας Παυλίδη μπάρα με φουντούκια και κρέμα κακάο με γεύση μελιού προσφέρει μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει ξηρό καρπό, τη μοναδική αίσθηση του μελιού και όλο αυτό σε μια κρέμα που λιώνει στο στόμα.

Η Υγείας Παυλίδη μπάρα με αμύγδαλα και κρέμα με γεύση γιαουρτιού και πορτοκαλιού ξυπνάει στις αισθήσεις μέσα από τα αρώματα του πορτοκαλιού και του αμύγδαλου σε μια μοναδική γευστική σύνθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα