Νέα προσφορά από τη Ryanair

Νέα προσφορά στο ευρωπαϊκό της δίκτυο ανακοίνωσε η Ryanair για ταξίδια από το Σεπτέμβριο έως τον Ιανουάριο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε προσφορά για το Σαββατοκύριακο με έκπτωση έως 30 ευρώ σε πτήσεις μετ 'επιστροφής στο ευρωπαϊκό της δίκτυο. Η προσφορά

θα είναι διαθέσιμη μόνο στην ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (3 Σεπ) για ταξίδι από το Σεπτέμβριο έως και τον Ιανουάριο.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία, έχοντας αντιμετωπίσει το πιο δύσκολο καλοκαίρι λόγω των απεργιών στο προσωπικό της προχώρησε στις 30 Αυγούστυ στην υπογραφή της τέταρτης συμφωνίας αναγνώρισης του πληρώματος θαλάμου επιβατών με τη Forsa, η οποία θα είναι ο αντιπροσωπευτικός φορέας για το άμεσα απασχολούμενο πλήρωμα θαλάμου επιβατών της low cost αεροπορικής στην Ιρλανδία.

Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η εταιρεία «η Ryanair προσβλέπει στη συνεργασία με τη Forsa και το εκλεγμένο συμβούλιο της εταιρείας Ryanair για την ολοκλήρωση μιας πρώιμης συλλογικής σύμβασης εργασίας για το άμεσα απασχολούμενο προσωπικό θαλάμου επιβατών της Ryanair με έδρα την Ιρλανδία».

Η συμφωνία αυτή ακολουθεί τις συμφωνίες αναγνώρισης πληρώματος θαλάμου επιβατών της Ryanair με τα ιταλικά συνδικάτα ANPAC, ANPAV και Fit-Cisl, την ένωση UNITED στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ένωση Ver.di στη Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα