Μύλοι Λούλη: Εναλλακτικές για προμήθεια σιτηρών πέραν των εμπλεκόμενων χωρών στη σύρραξη

Η εταιρεία «Μύλοι Λούλη» εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία κάνει ναφορά στις χώρες από τις οποίες προμηθεύεται σιτηρά, επισημαίνοντας ότι οι αγορές σιτηρών από τις χώρες αυτές και ειδικότερα από τη Ρωσία, κατά το προηγούμενο έτος αποτελούσαν το 17% της αξίας των συνολικών σιτηρών που άλεσε ο Όμιλος.

Απαντώντας σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρεία σημειώνει

ότι όσσον αφορά στις πωλήσεις προς τις εμπλεκόμενες χώρες, ο Όμιλος δεν έχει σημαντική έκθεση καθώς οι πωλήσεις της σε αυτές είναι αμελητέες.

Βάσει της ανακοίνωσης,  ο Όμιλος εισάγει πρώτες ύλες από αρκετές χώρες και έτσι έχει εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η προμήθεια από τις εμπλεκόμενες χώρες.

Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν είναι εφικτή η εκτίμηση της ενδεχόμενης επίπτωσης επί του κύκλου εργασιών, των αποτελεσμάτων και της οικονομικής θέσης του Ομίλου, καθότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε ακόμη τα μεσοπρόθεσμα αποτελέσματα της σημερινής εμπλοκής.

Η εταιρεία παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις προκειμένου να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την ομαλή συνέχιση της δραστηριότητάς της.

Διαβάστε ακόμα:

Αν. Σιάμισιης (ΕΛΠΕ): Διανομή μερίσματος €250 εκατ. σε δύο δόσεις

Ποιοι είναι οι 10+1 κλάδοι που «κρύβουν» χρήμα για τις startup

ΟΤΕ: Συνέχεια επενδύσεων το 2022 και μερίδιο από την πίτα του Ταμείου Ανάκαμψης

Keywords
Τυχαία Θέματα