Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και νηογνώμονα Phoenix

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η Ελληνοαμερικανική Ένωση και o ελληνικών συμφερόντων νηογνώμονας Phoenix για την από κοινού υλοποίηση βασικών και εξειδικευμένων προγραμμάτων στον τομέα της Ναυτιλίας. Το πρώτο σεμινάριο εξειδίκευσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές με τίτλο «Διεθνής Συνθήκη για τη Ναυτική Εργασία (MLC)» θα διεξαχθεί στις 30-31 Μαΐου.

Οι

δύο φορείς, έχοντας κοινή αντίληψη για την σημασία της εκπαίδευσης για την εξέλιξη του κλάδου της Ναυτιλίας, ενώνουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους και παρέχουν από κοινού προγράμματα βασικής και εξειδικευμένης εκπαίδευσης και πιστοποίησης, που ανταποκρίνονται στις πραγματικές σύγχρονες απαιτήσεις των ναυτιλιακών εταιρειών.

Το πρώτο σεμινάριο εξειδίκευσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές με τίτλο «Διεθνής Συνθήκη για τη Ναυτική Εργασία (MLC)» θα διεξαχθεί στις 30-31 Μαΐου.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης και επιμόρφωσης, με παρουσία 60 ετών στην Ελληνική αγορά. Μέλημα της είναι να παρέχει στο κοινό της, αυτόνομα ή σε συνεργασία με διακεκριμένους οργανισμούς και ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, εκπαιδευτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς και δημιουργούν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στους σπουδαστές της. Από τον Ιανουάριο 2017 εντάχθηκαν στο εκπαιδευτικό της πλάνο σεμινάρια επιμόρφωσης στη Ναυτιλία.

Ο Phoenix με εξουσιοδότηση ως Αναγνωρισμένος Οργανισμός για την διεξαγωγή επιθεωρήσεων και έκδοση των προβλεπόμενων θεσμικών πιστοποιητικών για πλοία υπό Ελληνική σημαία με βάση την Εθνική νομοθεσία, αλλά και αναγνώριση ως νηογνώμονα από τις ναυτιλιακές αρχές και άλλων κρατών, και με παρουσία σε 14 χώρες, ίδρυσε την Phoenix Maritime Academy για την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, που ετοιμάζουν τα αυριανά στελέχη σε στεριά και θάλασσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μνημόνιο, Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Phoenix,mnimonio, ellinoamerikanikis enosis, Phoenix