Μια έκπληξη της Boeing, έκανε την Airbus να υποφέρει...

Το Δελτίο Τύπου τυπώθηκε, τα μέσα ενημέρωσης κλήθηκαν, οι πρώτοι αξιωματούχοι άρχισαν να προσέρχονται στην αίθουσα. Αυτή ήταν η σκηνή της πρώτης ημέρας του Air Show του Ντουμπάι, όταν η Airbus SE είχε προγραμματίσει να αποκαλύψει μια έντονα αναμενόμενη γραμμή σωτηρίας για τα έξοχα jumbos της A380 από τον μεγαλύτερο οπαδό του συγκεκριμένου του αεροσκάφους: την Emirates.

Αντ 'αυτού, τίποτα. Στην πραγματικότητα, χειρότερα

από τίποτα. Μια αρχική καθυστέρηση, όχι ασυνήθιστη σε αυτές τις σημαντικές τελετές υπογραφής, έδωσε τη θέση της σε σύγχυση. Η αμηχανία μετατράπηκε σε ταπείνωση όταν ένα μοντέλο αεροσκάφους μεταφέρθηκε στην αίθουσα ενημέρωσης και το γκρι ύφασμα που το κάλυπτε έπεσε - αποκαλύπτοντας το λογότυπο της Boeing Co. στην ουρά του.

Από το πουθενά, η αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ κατέκτησε ξαφνικά την Αίθουσα 6 στο ψηλότερο επίπεδο του κεντρικού εκθεσιακού χώρου, με τους εκπροσώπους της να ανεβαίνουν στη σκηνή. Οι αξιωματούχοι της Airbus που κυριάρχησαν στην αίθουσα κατά την άφιξη ήρθαν ήσυχα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, καθώς ο αντίπαλός τους έριξε ένα ισχυρό χτύπημα: η Emirates δεσμεύτηκε να αγοράσει 15,1 δισεκατομμύρια δολάρια από το μοντέλο 787-10 Dreamliners της Boeing. Αυτό ήταν παρόμοιο με την τιμή εντολής που είχε προγραμματίσει η Airbus.

Keywords
Τυχαία Θέματα