Με τρία νέα μοντέλα, η Apple επιχειρεί να συγκινήσει τους οπαδούς των phablets

Η Apple Inc. ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρία νέα smartphones αργότερα φέτος: πρώτον το μεγαλύτερο iPhone που κυκλοφόρησε ποτέ, δεύτερον ένα αναβαθμισμένο κινητό τηλέφωνο στο ίδιο μέγεθος με το τωρινό iPhone X και τρίτον ένα λιγότερο ακριβό μοντέλο με μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του κινητού τηλεφώνου.

Με τη νέα σειρά, η Apple θέλει να απευθυνθεί στον αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών που επιθυμούν τα χαρακτηριστικά πολλαπλών εντολών των λεγόμενων phablets (phones-tablets), ενώ παράλληλα να εξυπηρετήσουν αυτούς που αναζητούν μια πιο προσιτή έκδοση του iPhone X, σύμφωνα με τους ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με τα εν λόγω προϊόντα.

Η Apple, η οποία διενεργεί ήδη δοκιμές παραγωγής με προμηθευτές, αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα τηλέφωνα αυτό το φθινόπωρο. Τα σχέδια θα μπορούσαν να αλλάξουν, λένε οι άνθρωποι, που μίλησαν με την προϋπόθεση της ανωνυμίας, καθώς συζητούν τον εσωτερικό προγραμματισμό της εταιρείας.

Παρά τους μήνες της δημοσιότητας, το iPhone X δεν έχει τόσες πωλήσεις, όσες αναμένονταν από το ντεμπούτο του, πέρυσι. Η Apple πώλησε 77,3 εκατομμύρια iPhones στο τελευταίο τρίμηνο του 2017, κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών για 80,2 εκατομμύρια μονάδες. Μερικοί καταναλωτές αποθαρρύνθηκαν από την τιμή των 1.000 δολαρίων για το iPhone X, παρά το γεγονός ότι ήθελαν κάτι περισσότερο από το φθηνότερο iPhone 8. Με την επόμενη σειρά της, η Apple επιδιώκει να αναζωπυρώσει τις πωλήσεις προσφέροντας ένα μοντέλο για όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα