Κάλεσμα ενότητας στους Έλληνες εφοπλιστές από τον Βενιάμη

Του Μηνά Τσαμόπουλου

Έκκληση-κάλεσμα στους συναδέλφους του, πλοιοκτήτες να φέρουν και άλλα πλοία στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών έκανε ο για 4η τριετία εκλεγείς, Θεόδωρος Βενιάμης.

«Θέλω να σας ζητήσω θερμά να συνεχίσετε την υποστήριξη που προσφέρετε στην Ένωσή μας έως σήμερα, αλλά κυρίως να ενισχύσετε περαιτέρω αυτήν, με την εγγραφή περισσότερων πλοίων σας. Αυτό όχι μόνον θα δώσει περισσότερη οικονομική ευρωστία στην Ένωση να αναπτύξει πολυδιάστατες δράσεις προάσπισης και προώθησης των θέσεών μας, αλλά κυρίως θα ενδυναμώσει το κύρος της ως το αντιπροσωπευτικό όργανο της μεγάλης ναυτιλίας

των Ελλήνων» είπε ο πρόεδρος, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης σε δύσκολους καιρούς και συνέχισε:

«Αυτό όχι μόνον θα δώσει περισσότερη οικονομική ευρωστία στην Ένωση να αναπτύξει πολυδιάστατες δράσεις προάσπισης και προώθησης των θέσεών μας, αλλά κυρίως θα ενδυναμώσει το κύρος της ως το αντιπροσωπευτικό όργανο της μεγάλης ναυτιλίας των Ελλήνων.

Η παρουσία σας στην Ένωση με περισσότερα πλοία θα αποτελέσει και απτή αναγνώριση των προσπαθειών και του κόπου όλων εμάς των συναδέλφων σας που έχουμε αποφασίσει να ασχολούμαστε με τα κοινά του κλάδου μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι το όφελος του συνόλου, με συνεκτίμηση των αναγκών και συμφερόντων κάθε συναδέλφου, ανεξαρτήτως μεγέθους στόλου. Γιατί, ως θεμελιώδη αρχή ανέκαθεν είχαμε, και συνεχίζουμε να έχουμε, ότι η ναυτιλία των Ελλήνων είναι η ναυτιλία των πολλών, τους οποίους προασπίζουμε με τη δύναμη που μας δίνει το συλλογικό μας θεσμικό όργανο « για να καταλήξει λέγοντας:

«Σας καλώ λοιπόν όλους μαζί, με ενωμένες τις δυνάμεις μας, να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, να διατηρήσουμε αλώβητη την ηγετική υπόσταση της μεγάλης ναυτιλίας μας.

Οι προκλήσεις πολλές και συνεχείς, εντός και εκτός συνόρων. Κινητήριος δύναμη στο έργο τους θα είναι η αποδεδειγμένη συλλογικότητα και συνοχή του κλάδου μας, που, έως σήμερα ιστορικά, μας έχει βοηθήσει να υπερβούμε κάθε εμπόδιο και να παραμείνουμε σταθερά στην πρωτοκαθεδρία».

Η έκκληση έγινε γιατί υπάρχουν ναυτιλιακοί Όμιλοι που έχουν για παράδειγμα 30 πλοία και στην ΕΕΕ έχουν εγγεγραμμένα 4 ή 5!

Keywords
Τυχαία Θέματα