Και η Alpha στο χορό του Fintech

Του Κώστα Τσαούση

Ποιος είπε πως η Alpha Bank δεν θα έμπαινε και εκείνη στο χορό του Fintech; Δηλώνει πλέον και εκείνη το δικό της παρών διοργανώνοντας με την συνεργασία της ομάδας του MITEF το Fintech Challenge 2017 στα τέλη Νοεμβρίου (26 και 27 Νοεμβρίου 2017, The Venue, Τζαφέρη 16).

Η ομάδα του MIT Enterprise Forum Greece (MITEF Greece) –το ελληνικό σκέλος του διεθνούς δικτύου ιδρύθηκε τον Αύγουστο

του 2013- και έχει μια σημαντική παρουσία στα δρώμενα του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας. Άλλωστε, κάθε χρόνο στις αρχές του καλοκαιριού διοργανώνει τον σχετικό διαγωνισμό – MITEF Greece Startup Competition- με πλήθος συμμετοχών.

Με σύνθημα Hack Tomorrow η έμπειρη ομάδα του MITEF σαπορτάρει την Alpha Bank στο νέο της ταξίδι στο χώρο της νέας και της νεανικής επιχειρηματικότητας αναζητώντας πρόσωπα, ομάδες, ιδέες, προτάσεις και λύσεις που συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία των καιρών με την καινοτομία στον χρηματοοικονομικό τομέα. Αλλωστε, το Fintech δεν είναι απλά μια πρόκληση για τις τράπεζες και ιδίως για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες αλλά μια αδήριτη ανάγκη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους μέσα και από τους νέους συνομιλητές τους που είναι οι ανεξάρτητες startup εταιρείες.

Το Fintech Challenge 2017 δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα δημιουργικό μαραθώνιο που στοχεύει στην ανάδειξη καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα