«Ιδιοφυής» τραπεζίτης χάνει $225 εκατ. από την πρώην σύζυγο

Πρώην στέλεχος της Lone Star Funds έχασε την ευκαιρία να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο της οικογενειακής περιουσίας ύψους 225 εκατ. δολαρίων, από την πρώην σύζυγό του, καθώς βρετανικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του επί του μεταξύ τους διαζυγίου.

Ο Randy Work απέτυχε να πείσει το τριμελές εφετείο ότι η «συνεισφορά» του κατά τη διάρκεια του γάμου τους ήταν τέτοια που να δικαιολογεί την απονομή μεγαλύτερου μεριδίου της κοινή περιουσίας, από το καθιερωμένο 50%.

Ο

Work και η Mandy Gray, Αμερικανοί υπήκοοι, παντρεύτηκαν πριν από 20 χρόνια. Το 2015 δικαστής είχε πει ότι η περιουσία ύψους πολλών εκατ. δολαρίων θα έπρεπε να μοιραστεί στη μέση γιατί, αν και ο Work δούλευε σκληρά, το χτίσιμο της περιουσίας ήταν αποτέλεσμα της τύχης του να βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και το πλεονέκτημα ότι βρέθηκε σε μια ευνοϊκή συγκυρία ανάπτυξης, και όχι επειδή ήταν έξυπνος.

Το εφετείο συμφώνησε με τα παραπάνω αναφέροντας πως η χρήση της λέξης «ιδιοφυΐα» ήταν ατυχής και ότι ο Work δεν φάνηκε να αποτελεί ιδιοφυΐα».

Keywords
Τυχαία Θέματα