Αυτό ήταν. Πάει. Τη «φάγαμε» κι από τον Σουλτς


Ελπίζω πως κι αυτοί οι τελευταίοι ανερμάτιστοι Συριζαίοι που πίστευαν και επένδυαν πολιτικά στον Σουλτς, εάν και εφόσον κερδίσει τις Γερμανικές εκλογές, να πήραν τώρα το μάθημα τους.

Οι τελευταίες δηλώσεις του υποψήφιου για την Καγκελαρία με το SPD, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο ελπίδας για αλλαγή πολιτικής ως προς την Ελλάδα. Ο Σουλτς ταυτίζεται πλήρως με το δόγμα

Μέρκελ-Σόιμπλε και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει χάρες στην ελληνική πλευρά. «Αν θέλετε να παραμείνετε στο Ευρώ, κάντε μεταρρυθμίσεις και βελτιώστε την οικονομία μόνοι σας. Μην περιμένετε από εμάς». Αυτό ήταν το μήνυμα και σαφέστερο δεν γίνεται.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά κάποιοι εκεί στο Μαξίμου υποστήριζαν την άποψη να μην κλείσουν την αξιολόγηση τώρα, να μαζέψουν λεφτά ακόμα και από τα παγκάρια για να πληρωθεί η δόση των 7 δισ. του Ιουλίου και όταν με το καλό εκλεγεί ο Σουλτς τότε επειδή είναι φίλος της Ελλάδας, θα μας χαριστεί και δεν θα ζητήσει τα σκληρά μέτρα του Σόιμπλε.

Κούνια που τους κούναγε. Με τούτα και με κείνα, από την πρώτη μέρα που πήραν την εξουσία, μας οδηγούν από μέτρα σε νέα μέτρα και από μνημόνιο σε μνημόνιο και βαρύτερο λογαριασμό. Πολιτικάντικες κουτοπονηριές που δεν περνάνε ούτε σε μικρά παιδιά παρά μόνο στα επαγγελματικά τους στελέχη που είναι γαντζωμένα στην εξουσία και τρέμουν στην ιδέα να ξαναβρεθούν στην ανεργία και στα κινήματα διαμαρτυρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα